עבור לתוכן

Blizzard DOTA - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה:

אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב :cool2:

הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE

פורסם

אני מבין שאתה צופה בבליזקון? (:

נראה חביב אבל פחות מושך מdota2

,מעניין איך הם יעשו את הלאדר של זה

פורסם

רעיון גאוני, דמויות אייקוניות למשחק ממכר וכמוד ל SCII אין סיכוי שהוא ייכשל, השאלה כמה עמוק הוא יהיה ביחס למשחקים האחרים בשוק בתור מוד, אני מתאר לעצמי שהוא יעמוד בסטדנדרטים.

פורסם
  • מחבר

לא, במקרה עברתי ב KOTAKU וראיתי את זה :P אם זה בחינם אני לא רואה סיבה למה זה לא יצליח, זה לא שחסר אנשים עם SC2.

בקשר לזה שהם רק עושים MOD, זה גם לא בעיה, DOTA תמיד היה MOD ואף משחק שמבוסס עליו לא גדל ליותר מזה. בגלל זה הם גם בדרך כלל במחינם או במחיר נמוך יחסית, אלה שניסו להעלות את המחיר (GPG עם DEMIGOD) פשוט הועפו מהשוק.

למרות שקשה לי לראות אותם עוברים את DOTA 2, הרבה אומרים אותו דבר באינטרנט. היו כמה רמיזות ש VALVE יוציאו את המשחק כ FREE 2 PLAY ובניגוד ל BLIZZARD הם לא דורשים משחקים מהצד. גם זה דיי ברור שמהרגע ש VALVE יתקרבו ליציאה של המשחק כל מי שיכנס ל STEAM יראה פרסומות של DOTA 2.

פורסם

לא אמרתי שזה לא יצליח

אמרתי שזה יצליח פחות

עד כמה שידוע לי גם dota2 מתוכנן להיות בחינם (שזה יותר זול ממוד למשחק בתשלום)

זה גם נראה פחות מרשים מ HoN לטעמי

אבל שום דבר הרי עוד לא סגור, אם כי כמו שזה נראה זה לא הרבה יותר מרשים מ sotis (אם אני לא מתבלבל במוד) או ממודים דומים קיימים למשחק

רק שלזה יהיה גם ליגות

תכננתי לנסות להכנס קצת לdota2 כשייצא ומהpreview הזה לא נראה לי שאשנה את דעתי

אבל כאמור, יש עוד זמן ודברים יכולים להשתנות (:

בינתיים נראה כי הם בעצם לא לוקחים את זה ברצינות מידי וזה טוב

זו יכולה להיות תוספת נחמדה מאוד למשחק בתור משהו קז'ואלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים