עבור לתוכן

המלצה של כרטיס זמין וטוב AGP

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה צודק שזה מעבד מספיק. אבל לSims 2 / 3 גם ה6600GT הוא כרטיס מסך מספיק. למה להוציא עוד כסף?

אני ישפר להם אותו קצת שככה יוכל לרוץ עם רזולוציה יותר גבוה ונוסיף לו עוד זיכרון פנימי טיפה..

למה? כי הוא לא יפסיק לשגע את אבא שלו שישדרג לו תמחשב חחח :kopfpatsch:

זה עדיין אופציות יותר זולות ממחשב חדש..וזה מחשב שכבר קיים אצלהם אז מסדרים ממה שיש

• תגובות 60
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל אחד והשיקולים שלו. :)

פורסם
  • מחבר

כל אחד והשיקולים שלו. :)

חחח אני בסך הכל רוצה לעזור לו לרצות שם את כולם =]

פורסם
  • מחבר

אוף...אני לא מצליח להשיג את ה3650

אם בכל זאת אני יקח את 3450? מה אתם אומרים? הוא עדיין קצת יותר חזק מה6600GT

פורסם

כל התרד הזה פשוט :s07:

לקנות היום (וב-5 שנים האחרונות) כרטיס AGP ועוד חדש זה פשוט לזרוק כסף. זה כמו הערסים האלו ששמים גאנטים על פיאט פונטו בת כמעט 20. רק שבמקרה שלך אתה עוד מתעקש על גאנטים חדשים של OZ (או כל חברה מוכרת אחרת).

פורסם
aquamarine1024.jpg
פורסם

מה???

פורסם
  • מחבר

כל התרד הזה פשוט :s07:

לקנות היום (וב-5 שנים האחרונות) כרטיס AGP ועוד חדש זה פשוט לזרוק כסף. זה כמו הערסים האלו ששמים גאנטים על פיאט פונטו בת כמעט 20. רק שבמקרה שלך אתה עוד מתעקש על גאנטים חדשים של OZ (או כל חברה מוכרת אחרת).

תשמע זאת זכותך לחשוב ככה..לפי דעתי זה לא..אנחנו משפחה שלא אוהבים יד שניה מה לעשות...שאתה קונה חדש זה פחות בילבול מוח

זכותי לחשוב אחרת ממך..

אני לא מוצא את ה3650 מצאתי את ה4650 בגולדטופ...שזה באמת כרטיס קצה.. אני ילך עליו וזהו

המחשב שיש עכשיו כבר קיים ...אז ככה שאם היה הלוח דפוק הייתי אומר לדוד שלי שיקנה איזה לוח עם ציפסט G41 יעביר את המעבד וירכיב שם את הכל

אבל זה כבר לא משתלם וגם אני לא חושב שהוא ירצה להחליף לוח (כי אז הוא כבר יקנה מחשב חדש וזהו...וכמו שאני מכיר אותו הוא לא יקנה מחשב פשוט אלא משהו חזק של גיימרים וזה כבר יותר יקר ולא משתלם...)

נ.ב: לדעתי דווקא ג'אנטים מגנזיום מוסיפים חן לפיאט...ואם הם יותר רחבים גם אחיזה .. :yelclap:

פורסם

שמע אתה אחד המצחיקים !!

::):lol:

פורסם
  • מחבר

שמע אתה אחד המצחיקים !!

::):lol:

אני אקח את זה כמחמאה :silly:

אם אני אבל באמת לא ימצא תכרטיס אני ישקול להגיד לו אם הוא רוצה אולי להחליף את הלוח למשהו נגיד עם ציפסט G41

למרות שחישבתי את זה וזה לא כזה משתלם כי זה כבר יוצא יותר כסף(למרות שזה כאילו יותר חכם מבחינת השידרוג..)

אבל עדיין כרטיס נורמלי היום יעלה לפחות 400 שקל

פורסם

לקנות רק לוח אם זה לתקוע מסמרים בספינה מתפוררת. אם אתה מתעקש לקנות כרטיס מסך AGP חדש ניחא (אתה "רק" זורק 200 שקל), אבל קח בחשבון שבתושבות החדשות היום אפילו המעבד ה"עלוב" ביותר חזק באופן דמיוני מהפנטיום D שלך, כי גם למעבד תפקיד חשוב בגיימינג.

פורסם
  • מחבר

לקנות רק לוח אם זה לתקוע מסמרים בספינה מתפוררת. אם אתה מתעקש לקנות כרטיס מסך AGP חדש ניחא (אתה "רק" זורק 200 שקל), אבל קח בחשבון שבתושבות החדשות היום אפילו המעבד ה"עלוב" ביותר חזק באופן דמיוני מהפנטיום D שלך, כי גם למעבד תפקיד חשוב בגיימינג.

כן אבל כל העניין זה לא לקנות מחשב חדש... וגם חוץ מהכרטיס הוא רוצה להוסיף לו זיכרון (אני עוד לא יודע עם כרטיס 1 או 2 צריך) אבל כל כרטיס של גיגה זיכרון DDR1 עולה 130 שקל ואם צריך 2 אז זה 260 ועוד הכרטיס (שלא מצאתי בסוף את ה3650 מצאתי רק 4650 והוא עולה 425)

יוצא בסוף 685

(זה עדיין לא מחיר של מחשב חדש אבל זה כבר יוצא יותר יקר ממה שתכננו)

אז חשבתי אולי להחליף לוח ואז לפחות העסק של הזיכרון יהיה יותר זול (כי DDR3 שני גיגה הרבה יותר זול)

אבל עדיין כרטיס טוב שווה ערך גם בטח יעלה לא פחות מ400 שקל.. לוח יעלה 260 זיכרון 2 גיגה עוד נגיד 100 שקל )

אז יצאנו בנזק של 760 של יותר כסף.. אז באמת אני לא יודע מה יותר כדאי...

שוב אני לא מעוניין ביד שניה...

פורסם

אני מצטער אבל או לצאת מדעתך או לא להיות בעל אחת בשביל לבזבז 685 שקלים על פלטפורמה שמתה ב2005

אם אתה כבר מתכוון להוציא כזה סכום של כסף שדרג לו למחשב נורמאלי וגמור סיפור, תוסיף עוד 100 שקל ויש לך חצי מחשב שכולל לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך והכל - יוצר אחרי 2005, לא בגלל התאריך אלא בגלל הפחד מיד שניה (אפילו אם זה מכוסה באחריות) שבמקומו אתה הולך וקונה רכיבים זבל עם ריח של חדש.

פורסם

יש בכלל לוחות שתומכים ב-AGP\PCI-E במעבד(בתושבת) פנטיום D ו-DDR3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים