פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר ASUS U31SD כ 4000 ש"חAsus U36SD כ 4800 ש"חV131 כ 4000 ש"חבכולם אני מדבר על מעבד I5, כולל מערכת הפעלה.מה שכן ב ASUS הכרטיס גרפי הרבה יותר חזקGT 520M ואילו ב V131 יש את הכרטיס המובנה של אינטל.U36 שוקל 1.66 קילו והוא דק. וסוללה 8 תאים שמספיקה לכ 10 שעות. (זה לפחות מה שכתוב)יש למישהו העדפה של מחשב מסויים? (אשמח לנימוק)
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אני ממליץ בחום על ה-V131 המחשב בנוי בצורה מאוד איכותית, מגיע עם סוללה חזקה מאוד! וכמובן קל. אם יש לך שאלות על הדגם אשמח לענות מנסיוני נכתב מ-V131 שלי
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים ע"פ מפרט יבשהאסוסיותר קליותר חזק (גרפי)יותר סוללה(כמו שאמרתי מקודם אם לא קריטי לך משהוא מסוים כמו USB3 או משהו כזה אז לך עליו)לגבי מחיר - בכמה אתה יכול לקבל אותם?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים מחבר בהודעה הקודמת רשמתי את המחיר של כל דבר.לגבי ה asus u36sd הוא אכן קל (וגם יש לו usb3) כרטיס גרפי יותר טוב מה dell (כלומר יהיה ניתן לשחק ביותר משחקים מאשר ה dell)מה שכן במחיר הוא בסביבות 4800 ש"ח לעומת הדל שראיתי שהוא בסביבות ה 4000 ש"ח.נכון ה asus u31sd לא בא עםusb3 (פחות מעניין אותי) אבל הכרטיס מסך שלו יותר טוב משל הדל. והם בערך אותו המשקל. ועולה בערך אותו המחירבגלל זה ההתלבטות שלי, ולכן לא הגעתי עדיין להחלטה איזה מחשב לרכוש
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אני אקל עלייך מאוד:אם באמת אתה מתכוון לשחק במחשב משחק כלשהו שכבד יותר מסוליטר לך על האסוס. הכרטיס המובנה של הדל מסרס אותו לחלוטין מבחינה גרפית.מצד שני לדעתי המחשב של דל בנוי יותר טוב, הזמן סוללה שלו מעולה (לא יודע כמה תכלס הזמן סוללה של האסוס) ולי אישית הדל הרגיש הרבה יותר טוב משאר המחשבים בקטגורייה.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים אני לא יודע מה ניסת לשחק על ה DELLאבל אני חולק לעיךהכרטיסים המובנים של ימנו כבר לא כ"כ חלשיםחפש מבחני ביצועים ברשת...אומנם אני לא משחק עליו דברים כבדיםאבל עדיין לא רק סוליטרhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520M.43104.0.htmlhttp://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.htmlhttp://www.videocardbenchmark.net/index.phpintel:300G520:400לא הפרש גדול כמו שנאמר לפני
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר הסתכלתי על רשימת המשחקים שמופיעים ב notebookcheck,את רוב המשחקים לא ניתן לשחק בכרטיס המסך המובנה של אינטל, (ואני מדבר על הרשימה שמופיעה שם)לעומת זאת בכרטיס 520M ניתן לשחק ביותר משחקים (למרות שעל רמה נמוכה).
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים לא אמרתי שלארק תיקנתי את הטעותאם הוא רוצה לשחק ממש הוא צריך כרטיס יותר טוב משניהם (כמו שאמרת)ואם לא אז גם למשחקים לא כבדים האינטל סביר (בניגוד לאמירה המטעה שאמרה שהוא טוב רק לסוליטרזה הכלנ.ב על האינטל משחקים עד 2010 רצים על הגדרות נמוכותוהאמירה שלך שרובם לא רצים לא נכונה (תספור שוב)אולי לא רצים על הגדרות גבוהות יהיה יותר מדוייק (וזה נכון גם לגבי ה 520)באופן כללי למרות הציפיות הנמוכות שיש לכרטיסים המובנים של אינטל הם מצליחים להפתיע בביצועים
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר אתה מכיר מחשב 13.3 וקל עם מפרט זהה של ה DELL או ה ASUS במחיר סביר,עם כרטיס מסך חזק יותר?כרטיס המסך המובנה:3 מתוך 9 המשחקים של 2010 לא רצים בכלל והשאר על הגדרות נמוכות.כרטיס ה 520 :ואילו כולם רצים (נכון אבל על הגדרות נמוכות)השאלה אם ההפרש גם במחיר שווה את הקניה של ה ASUS עלפני ה DELL (ואני מדבר על ה ASUS U36SD)
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מצטער אבל לא (לא טרחתי ליעד את הנייד שלי לשחקים כבדים, כך שאני לא אוכל לעזור לך בעניין)לדעתי רוב הGPU החיצוניים (לא מובנים) יעשו את העבודה בצורה סבירהאם אני לא טועה את ה 3450 של DELL אפשר למצוא עם GPU די טובhttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6630M.43963.0.htmlאבל לגבי המחיר תחליט לבד
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים אני באמת לא חושב שאתה צריך הרבה יותרNFS רץ עליו בסדר בהגדרות בסיסיותאתה בעצמך כתבת שאתה לא מחפש גיימינגחכה שמישהו ימצא מחשב מתאיםבעיקרון מחשבים קליםהם "מנהלים" והם לא צריכים GPU כמו שאתה מחפשכך שההגיון שלי אומר שאין מחשב כמו שאתה רוצה (גם באמת קל וגם גיימינג)ד"א ה 3450 לא כזה כבד... (2.28 KG עם 6 תאים)אבל כמו שאמרתי חפש או שתחכה שמישהו ימצא לך...
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים גם לי הייתה את ההתלבטות בסוף אני הולך על הv131ב notebookclub אין במלאיאני חייב את המחשב ליום שישיאיפה אפשר לקנות אותו בחנות מומלצת ?תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים חצי מחירזול פרייסשניידרזה מה שזכור לי שקניתי(כמובן נסה להוריד מחירים פה שם וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.