עבור לתוכן

מפרט 2000 ~ 2500 ש"ח לשימוש רב תכליתי

Featured Replies

פורסם

ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS:

http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח

או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu

אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

• Photoshop CS5 - תדיר
  • Cinema4D - מזדמן
  • אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו Eclipse \ Visual C# \ NetBeans וכו'.. אופן שימוש כבד...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 לדוגמא..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

• 1440x900, כנראה בעתיד אני אחליף למסך HD.
  • גם מביאים לי טלוויזיה 32" (לא יודע את הרזולוציה), שאני אחבר למחשב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות ~ גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בלי ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח, צורב וזכרונות RAM, הצלחתי להציל אותם מהמחשב הקדם שנשרף =\

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7, לא קריטי אבל שהרעש לא יפריע

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באר שבע, הזמנה מחנות רחוקה רק אם זה משתלם באמת..

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רק אם יהיה צורך

תודה מראש :)

פורסם

באילו מן זיכרונות ואיזה מן קשיח וצורב מדובר? זה לא טריביאלי שניתן להשתמש בהם במערכת חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים