עבור לתוכן

המלצות למשחקי מלחמה/אסטרטגיה

Featured Replies

פורסם

משהו בסגנון של המשחקים הישנים והכייפים age of empires/red alert/Command and Conquer וכו'

רק שלא יהיה מסובך יותר מידי עם כל מיני חיזרים ורובוטים שלא מהעולם הזה..

תודה D:

פורסם

יש את Company of Heroes על חבילות ההרחבה שלו, אחלה משחק למרות שכיום הוא די ותיק בפני עצמו. בנוסף יש את הגלגולים השונים של Warhammer 40000 (הכוונה למשחקי האסטרטגיה, לא משחק הפעולה שיצא לאחרונה) שאני אישית די אהבתי בעיקר עקב כמויות וגיוון האלימות הגרפית ;D

פורסם

Act of War:Direct Action + High Treason

War Front:Turning Point

Men of War + Red Tide + Assault Squad + Vietnam

Order of War + Challenge

The Settlers 7:Paths to A Kingdom

ואתה די סותר את עצמך שאתה אומר בלי חייזרים ורובוטים ומציין את C&C...

פורסם
  • מחבר

ואתה די סותר את עצמך שאתה אומר בלי חייזרים ורובוטים ומציין את C&C...

צודק, אבל לאחרונה יצאו משחקים שכמות הרובוטים שם הרבה יותר גדולה מה C&C ולזה התכוונתי..

פורסם

Company of Heroes

אחרי שתסיים את הSingle Player תתקין את המוד הזה:

Blitzkrieg Mod

http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg

למולטי ולCompStomp

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Company of Heroes

אחרי שתסיים את הSingle Player תתקין את המוד הזה:

Blitzkrieg Mod

http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg

למולטי ולCompStomp

:xyxthumbs:

בדקתי טיפה על המשחק, נראה מסובך להוריד ולהתקין אותו בגלל כל ההרחבות שיש לו ועם המולטי בכלל..

אשמח לקבל הסבר על ההרחבות או לפחות את השמות שלהם

עריכה: עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש 4 סוגי משחק, מה ההבדל בינהם??

פורסם

המלצה חמה על settlers 7 - משחק ממש טובה,גרפיקה יפה, מעניין ומאתגר, לא סתם עוד משחק פיצוצים למרות שאני מעריץ של סדרת C&C,המשחק הזה יותר מתבטא בניהול הממלכה והתפתחות, לא קל בכלל ולא כבד כמו שזה נשמע!מומלץ בחום!

בנוגע ל- warhammer... שיחקתי במשחק מעט..גרפיקה גרועה, משחקיות שמנסה לחכות את C&C בגרוש ולא מצליחה.

חוץ מזה אין לי מה להגיד!

תהנה! :hat::xyxthumbs:

פורסם

בדקתי טיפה על המשחק, נראה מסובך להוריד ולהתקין אותו בגלל כל ההרחבות שיש לו ועם המולטי בכלל..

אשמח לקבל הסבר על ההרחבות או לפחות את השמות שלהם

עריכה: עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש 4 סוגי משחק, מה ההבדל בינהם??

לCoH יצאו 2 הרחבות:

Opposing Fronts

Tales of Valor

אתה יכול לרכוש את המשחק + 2 ההרחבות בSTEAM. אפשר לוותר על ההרחבה האחרונה (tales of valor) כי היא פחות מוצלחת ולא מוסיפה תוכן משמעותי.

מלבד הSP יש שני מצבי משחק פופולרים בMP:

Annihilation - פשוט תחלס את האויב. אף אחד לא נשאר בחיים. סטנדרטי ביותר.

Victory Point - שני היריבים מתחילים עם ניקוד שווה. במפה מפוזרים נקודות אסטרטגיות שצריך לכבוש. ככל שאתה מחזיק ביותר נקודות מאשר היריב - הניקוד של היריב יורד. הראשון שמגיע לאפס נקודות מפסיד.

היחודיות במשחק היא הראליזם (שblitzkrieg mod משפר) והטקטיקה. Unit Spam לא יעבוד כאן בחיים. אפילו נגד Tank Spam אפשר להתמודד בלי בעיה ואם לא משתמשים ביחידות בצורה נכונה אי אפשר לנצח.

גיימפליי לדוגמא. השחקן די גרוע אבל שיהיה...

פורסם
  • מחבר

היחודיות במשחק היא הראליזם (שblitzkrieg mod משפר) והטקטיקה. Unit Spam לא יעבוד כאן בחיים. אפילו נגד Tank Spam אפשר להתמודד בלי בעיה ואם לא משתמשים ביחידות בצורה נכונה אי אפשר לנצח.

שני דברים:

קודם כל ^לא הבנתי^ את הקטע האחרון..

ואם אני יוריד את הפרוץ יהיו בעיות עם ה MP??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים