פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים שלום לכולם. אתמול זכיתי בתחרות הOC בכונן SSD מדגם Silicon Power V30 60GB הכונן מריץ את מערכת ההפעלה (WIN7) ויושב על לוח Asrock 970 Exteme 4 (כל חיבורי הSATA בלוח הם 6GBPS) אלו התוצאות של AS SSD Uploaded with ImageShack.us לפי הביקורות הוא אמור להיות הרבה יותר טוב http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2120&pageID=11029 וגם לפי הספסיפיקציות של SP http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=17⊂=48&pro=156&currlang=utf8 מה אפשר לעשות?
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים במקרה והדרייברים של האחסון מעודכנים אני הייתי הולך על האופציה של פירמוט נקי לחלוטין ידני ולא הגדרה אוטומטית של מערכת ההפעלה, במקרה ותרצה לעשות את הצעד הזה אז הנה השלבים:1. כנס לcmd.exe ותריץ diskpart2. תבצע את הפקודה List Disk3. תזהה באיזה כונן מדובר ברשימה ע"י זיהוי הנפח ואז תעשה Select disk 1 (במקום ה-1 שים את המספר של הכונן מתוך הרשימה)4. תבצע את הפקודה : Clean5. תבצע את הפקודה: create partition primary align=10246. תבצע את הפקודה: format fs=ntfs7. תבצע את הפקודה: Assignובזה סיימת.
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים תנסה לבדוק אותו בתוכנות נוספות כמוHD TUNEATTOHD TECHגם אני קיבלתי אחד כזה והבדיקות שלך מענינות אותי , אני שוקל להביא עוד אחד כדי לחבר RIDE0איזה בקרים יש על הלוח שלך ?
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים לפי AS SSD הבקר שלו מוגדר כהלכה ואין פה שום בעיה של TRIM מכיוון שרק המהירות הרציפה בקריאה לא תקינה, כל שאר הנתונים נראים בסדר.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים מחבר XHD זה פיצ'ר של GB וקשור לRAID ..אני די השלמתי עם הביצועים של הכונן - הוא כונן סביר + שכמו רוב כונני הSF חלש בAS SSD לפחות בATTO הוא מוציא ביצועים כמו שבביקורות
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אם רגע תעזוב את כל התוכנות בנצמארק ותתיחס למהירותעבודה בזמן אמת , איך הוא עובד? מעלה ישומים בשניה? עובד מהר או זוחל?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר קצת יותר מהיר מהאינטל X25M 160GB שזכיתי בשנה שעברה בתחרות מהיר בהחלט
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אז אל תכנס לבאסה בגלל התוכנות...כבר נפתחו מלא פוסטים לגבי התוכנות שמודדות מהירות...גם אצלי תוכנה אחת מראה 373MB/s ותוכנה אחרת מציגה 512Mb/s, אני לא מאמין בתוכנות האלה יותר מדי...אם משעמם לך תעשה רייד משני הכרטיסים.. סתם לכיף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.