פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר לצערי הבעיה ממשיכה... מה לכל הרוחות זה יכול להיות?יש למישהו רעיון? צ׳יף עם כל הידע והנסיון הרב שלך - נתקלת במשהו כזה?תודה !
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים לצערי הבעיה ממשיכה... מה לכל הרוחות זה יכול להיות?יש למישהו רעיון? צ׳יף עם כל הידע והנסיון הרב שלך - נתקלת במשהו כזה?תודה !תבדוק במחשב שלך את הגדרות צריכת החשמל של כרטיס הרשת האלחוטי - יכול להיות שיש שם הגדרה לכבות אותו בזמן שהוא לא בשימוש על מנת לחסוך בחשמל.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר תודה! אני אבדוק, אבל לדעתי יש משהו מעבר מכיוון שגם האייפון באיזשהו שלב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ואחרי כמה שעות הוא מבקש את הקוד של הWPA2 מחדש, וכשמקלידים הוא כן מצליח להתחבר.. עד הפעם הבאה...אני כרגע לא בבית, עוד מעט אעלה צילום מסך של ההגדרות..שוב תודה לשניכם!
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אהלן,יש לי את אותה הבעיה בדיוק בראוטר שהוט מספקים ה TP-LINK עם ה 2 אנטנות TLWR841Nאחי הבעיות נבעו אצלי לפחות מעומס חיבורים כל פעם ש 4-5 מחשבים גלשו לי על הרשת האלחוטית הראוטר היה נתקע והיתי צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר....הבעיה היתה אקראית ויכלה לקרות פעם ביומיים או 4 פעמים ביום.אני התייאשתי ופשוט רכשתי ראוטר אחר עצמאית..
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים מעניין כמה כל אחד זרק דברים באוויר והביא "פתרון" הזוי יותר מהשני.המקרה הזה קורה בגלל פרמטר שנקרא Group Rekey Interval בWPA, זה הזמן בשניות שבו התחנה (AP) מגרילה מפתח חדש, וכל ציוד קצה שמחובר לרשת אמור "לתפוס" את הבקשה הזאת ולהחליףאת המפתח בזמן, מי שלא הספיק - "אכל אותה" והתנתק, כי כרגע לתחנה ולו יש מפתחות שונים.מאוד דומה למודל של טלפון אדום, למי שמכיר.לפעמים הפאקט שמודיע על הRekey נאבד ואז נוצר הניתוק. זה קורה עם כל נתב ביתי, לא יעזור להאשיםאותו כי הוא פשוט לא הנקודת כשל ברוב המקרים, כי ככה עובד הפרוטוקול.בWPA אף אחד לא מבטיח 100% connectivity, אז מי שלא פרנואיד יכול להעביר את המשתנה הזה ל99999 ולישון בשקט.
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים תבדוק שוב את המקורות שלך.ברירת המחדל ברוב המוחלט של הקושחות והמומלצת ע"י WiFi alliance היא 3600 (שניות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.