עבור לתוכן

Lag ו-DC בMMORPG

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני...

בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו').

בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם.

מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל הן בודדות ובעייתיות (4:00 עד 9:00 בערך... אל תשאלו למה אני ער לבדוק :screwy: ) וברוב היום אני נתקע מחוץ למשחק או במפה אחת, מה שדיי מוציא את הכיף מהכל :bash:

אני בקשר עם התמיכה של המשחק אבל כרגע אין פתרון אז אשמח אם למישהו כאן יש רעיון. אפרט מה עשיתי עד עכשיו

אני עובד עם Window XP, עם בזק, ספק זה 012, D-Link 2760U Router, Avast Anti-Virus, הפיירוול של ווינדוס מנוטרל, הפורטים של המשחק פתוחים בראוטר (באווסט לא נראה לי שצריך - תקנו אותי אם אני טועה).

השרת של המשחק ממוקם באנגליה אז ניסיתי גם שימוש בפרקוסי למידה והמשחק חוסם אותי (מה שלא היה עד עכשיו אבל אי אפשר לדעת) וזה לא

משפיע. התחברתי גם לשרת האמריקאי DO ושם הכל עבד כרגיל.

ניסיתי גם להתחבר עם דמויות שונות, חשבונות (accounts) שונים ומחשב שונה - אין הבדל.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שבגלל שיש עומס על השרת הוא זורק אותי החוצה, אבל אם זאת הסיבה - למה רק עכשיו? ולמה דווקא אותי?

אודה מאוד על כל עזרה ושיהיה חג שמח!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קצה חוט מישהו ?? ???

פורסם

אני משחק WOW שנים והדבר היחיד שעוזר זה לעשות חבילת גיימרים.

לי אישית יש גיימר 10 MB בבזק בינלאומי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תחפש Letancy fix זה עוזר וזה חינמי, מוריד לי ב-wow את הletancy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים