פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים שלוםאני מחפש תוכנה שממספרת קבציםאני יסביר יותר יש לי אלבום תמונות ואני רוצה תוכנה שתמספר את התמונות לפי סדר 1.2.3 אני לא מבקש הורדה. רק שם של תוכנה.....למנהלים לא ידעתי איפה ליפתוח את הנושא אז מקסימום תעבירו תודה
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים אתה יכול לעשות את ישירות מתוך סייר הקבצים של Windows 7. סמן את כל הקבצים שאת שמם אתה רוצה לשנות, לחץ על F2 (או דרך התפריט תלוי הקשר ובחירה באפשרות שנה שם) והזן את השם הרצוי, Image לדוגמה. שמם של כל הקבצים המסומנים ישתנה ל-Image ויתווסף להם מספר Image (1) וכן הלאה.יש גם תוכנות שמאפשרות לך לעשות את זה. לדוגמה ReNamer ו-Advanced Renamer ויש עוד כמובן.
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים מחבר תודה רבההדרך הראשונה לא טובה בשביליהורדתי את התוכנה Advanced Renamer . איך אני עושה את זה דרכה?
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים גרור את הקבצים לחלון הימני ובחלון השמאלי (Renaming Method) תבחר ב-New Name ותשתמש בתבניתXXXX.<Inc Nr>.<Ext>כאשר במקום XXXXתשתמש בשם שאתה רוצה עבור הקבצים.
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים מחבר תודה גברעזרת לי המוןדרך אגב אפשר המלצה לתוכנה שמורידה מיוטיוב ב FHD? לא רציתי לפתוח על זה נושא חדשיש לי את התוכנה YTD אבל בזמן האחרון שאני מפעיל אותה האנטי וירוס קופץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.