עבור לתוכן

איטיות ב 014? תקלה שנמשכת כבר מעל שבוע, אין צפי לסיום.

Featured Replies

פורסם

ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים.

הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק)

התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב.

אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות שלי- טוב שאני דואג לרשום בדיוק מתי התקשרתי אליהם ולהוט. (בבזב"ל רשומות 2 פניות שלי מאוקטובר 2010 ועד היום. בפועל- יש 7.)

עד כמה שהנציגי שירות שלהם נחמדים, הסבלנות שלי פקעה כבר מזמן. שלדף אינטרנט לוקחות עוד כמה שניות להיטען זה דבר אחד, שמתחילים להפסיד מרכזים באיביי בגלל שהדף לא מתרענן ולא רואים את ההצעות שנכנסו זה כבר ממש מרתיח.

פורסם

אני גם בבזק בינלאומי, ובזמן האחרון יש לי בעיות בעליית דפים, לפעמים זה זורק אותי לעמוד של בזק וזה ממש משגע,

גם אצלך זה זורק אותך לעמוד תקלה שלהם?

פורסם

פשוט תבדוק את כל פורומי הרשתות בארץ... זה מדהים. אפשר לדוג מלא מלא תלונות מהשבוע ומשהו האחרון.

לפי דעתי צריך לפנות לאימייל האדום בכל הפורטלים בארץ. לפנות למגזינים כמו הצינור... שיעשו על זה כתבה נחמדה. ובאמת שיתפסו אותם לשיחה ונראה מה יש להם לענות לאומה.

לפי דעתי מגיע לנו פיצוי. הרי אנו משלמים על זה. ומה אנו מקבלים בתמורה?

פורסם

יש לי מספר אתרים שלא עולים בכלל בבזב"ל, ברגע שאני עובר לספקית אחרת, הכל עובד מצויין.

הנושא נבדק עם 3 יוזרים שונים (של בזב"ל) 2 מהם תעדוף גיימר, על 3 מערכות שונות.

פשוט בלתי נסבל.

פורסם

אוקיי, אז יש להם תקלה. איך בדיוק תלונות על גבי הפורום יעזור לפתור אותה אם זה משהו ידוע ולא מהיום?

פורסם

יש לי מספר אתרים שלא עולים בכלל בבזב"ל, ברגע שאני עובר לספקית אחרת, הכל עובד מצויין.

הנושא נבדק עם 3 יוזרים שונים (של בזב"ל) 2 מהם תעדוף גיימר, על 3 מערכות שונות.

פשוט בלתי נסבל.

יש לך דוגמאות?

פורסם

^^^

בפעם האחרונה שזה קרה, זה היה איזה דפקט בשרת CDN מקומי. אולי גם הפעם? וכן, דוגמאות נחוצות.

גם אני ב- 014 (גיימר) וטפו-טפו-טפו אין לי תלונות.

אני גם בבזק בינלאומי, ובזמן האחרון יש לי בעיות בעליית דפים, לפעמים זה זורק אותי לעמוד של בזק וזה ממש משגע,

גם אצלך זה זורק אותך לעמוד תקלה שלהם?

זה נשמע כמו catch-all ב- DNS - אם רושמים דומיין לא מוכר, הוא מעביר אותך לדף קבוע מראש. אם אתה לא טועה בדומיין (ואם האתר עולה בניסיון השני או השלישי אז ברור שלא טעית), זה יכול להיות בגלל תקלה באחד משרתי ה- DNS של בזב"ל או בגלל בעיית תקשורת בין שרתי ה- DNS שלהם לשרתי DNS אחרים בעולם.

פורסם

יש להם תקלה שתימשך עוד הרבה זמן וזה יותר נכון לא תקלה הם פשוט מצמצמים רוחב פס לחו"ל ה' יודע למה והם לא מתחייבים

למהירות בחו"ל ככה שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים אז למי שיש בעיה תחליפו ספקית במקום לפתוח דיונים מיותרים יום אחרי יום

ולהתקשר לתמיכה לנציג שבדרך כלל לא מבין כלוווווווום וברמה שלו אין לו בכלל מה לעשות גם אם הוא כל כך רוצה כי זה לא ברמה שלו ואין לו

את המערכות האלה

פורסם

^^^

בפעם האחרונה שזה קרה, זה היה איזה דפקט בשרת CDN מקומי. אולי גם הפעם? וכן, דוגמאות נחוצות.

גם אני ב- 014 (גיימר) וטפו-טפו-טפו אין לי תלונות.

זה נשמע כמו catch-all ב- DNS - אם רושמים דומיין לא מוכר, הוא מעביר אותך לדף קבוע מראש. אם אתה לא טועה בדומיין (ואם האתר עולה בניסיון השני או השלישי אז ברור שלא טעית), זה יכול להיות בגלל תקלה באחד משרתי ה- DNS של בזב"ל או בגלל בעיית תקשורת בין שרתי ה- DNS שלהם לשרתי DNS אחרים בעולם.

אני לא בטוח אם זה זה, הוא עושה את זה גם בוואלה ו-ynet. ואחרי 3-5 דק' זה מסתדר מעצמו (וזה מאוד מעצבן כי העמודים שנכנסתי אליהם משנים את הכתובת לעמוד של בזק ואי אפשר לראות מאיפה זה הופנה).

פורסם

DarkEnergy במקרה שלך אני די בטוח שזאת תקלה נקודתית ואין לה שום קשר לבזק בינלאומי

אבל אתה חושד בתקלת DNS או ב CDN נסה להגדיר את ה DNS של גוגל 8.8.8.8 .8.8.4.4

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה בדיוק זה. כשאתה נכנס לוואלה אתה עדיין משתמש בשרתי ה- DNS של בזב"ל.

פורסם

בדיוק אתמול התקשרתי לבזק אחרי שנמאס לי כבר ב 12 בלילה ואני מנסה לראות הרצאות של הפתוחה ב יוטיוב וזה איטי רצח

אז פתחתי SPEED TEST ובדקתי שרת בארץ ושרת בלונדון ששם קיבלתי באיזור ה 200 קילוביט הורדה אבל כמעט מגה העלאה (סימן ברור ל TS)

הרצתי את המודם של העבודה NETSTICK של פלאפון הורדה לאותו שרת בלונדון 5 MBIT

התקשרתי לנציג שירות טכני והוא דיקלם לי את המנטרה של יש לנו כבר מעל לשבוע בעיה ואין צפי .

שוב נשמע כמו כסת"ח . היות וזה ככה כבר בערך חודש אני אתן להם להנות מהספק ואני אחכה שבוע אם זה לא יעבור אני מעביר את שני החשבונות שלי

לחברה אחרת .

דרך אגב אני ב 12 מגה ללא חייגן דרך כבלים ורוב היום מגיע גגה להורדה של 200 קילובייט בשניה (מגה וחצי) אנחנו כבר ממזמן לא בשנת 2002

אני לא מוכן לשלם אותו מחיר על מגה וחצי .

פורסם

יש לך דוגמאות?

מדובר באתרים שעל שרתים מקומיים( כמו iandroid למשל), לא זמינים לחילופין כבר 3 ימים (רק בבזב"ל), נראה כי היום זה הסתדר.

פורסם

ממה שאני קורא בפורומים השונים באינטרנט, אני רואה שמרבית המתלוננים מחוברים ל"בזק בינלאומי 014" באמצעות תשתית הכבלים של HOT - בין אם בחיבור בחיוג או בחיבור ללא חייגן.

בחבילת 10Mb/800Kb עם "גיימר" (שקיבלתי ללא עלות בעת ההצטרפות) אני מקבל מהירות מלאה בכל שעות היממה בהורדות בארץ ובחו"ל (גם באירופה ובהרבה מקומות בארה"ב). אני מניח שהתקלה/ניתוב עומסים בא על חשבון שרת ה-LNS ומערך ה-MPLS שלהם.

פורסם

פשוט תבדוק את כל פורומי הרשתות בארץ... זה מדהים. אפשר לדוג מלא מלא תלונות מהשבוע ומשהו האחרון.

לפי דעתי צריך לפנות לאימייל האדום בכל הפורטלים בארץ. לפנות למגזינים כמו הצינור... שיעשו על זה כתבה נחמדה. ובאמת שיתפסו אותם לשיחה ונראה מה יש להם לענות לאומה.

לפי דעתי מגיע לנו פיצוי. הרי אנו משלמים על זה. ומה אנו מקבלים בתמורה?

פיצוי?? בזה הרגע סיימתי שיחה עם תומך שלהם, וברוב חוצפתו הוא אמר לי שאני משלם על חבילה בארץ, ולא בחו"ל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים