עבור לתוכן

Call of Duty VS. Battlefield -החפירה הראשית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רוני חלאס עם הכפיה הדתית על באטלפילד..בתור מי שבשם חופש הביטוי "פלש" לדיון על COD והתחיל לחפור שמה עם כולם שבטלפילד יותר טוב כל פעם ששמו הוזכר אני לא חושב שאתה יכול לבוא ולהשתיק אותו כשהוא מנסה להגן על המשחק שהוא אוהב. :silly:

• תגובות 305
  • צפיות 30.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:lol: .. אכן ,אבל מה הטעם שכל פעם שמגיבים "לרעה" אתה חייב לציין' אני נהנה' .. אפילו עכשיו עוד פעם ... :P

טוב בסדר , אולי הייתי קצת הסנגור של MW3 , אבל זה רק בגלל שאני נהנה לשחק בו :lol:

פורסם

רוני חלאס עם הכפיה הדתית על באטלפילד..בתור מי שבשם חופש הביטוי "פלש" לדיון על COD והתחיל לחפור שמה עם כולם שבטלפילד יותר טוב כל פעם ששמו הוזכר אני לא חושב שאתה יכול לבוא ולהשתיק אותו כשהוא מנסה להגן על המשחק שהוא אוהב. :silly:

:lol: חביב עלי חוסר בדיוק . אף פעם לא השוותי בין המשחקים באשכול שם. כל משחק דובר כלעצמו 8) . אגב הגבתי שם על COD כדעתי -- וישר גרור טענות על BF .

כשאדם כאן מעלה תענות כנגד משחק אפשר להגיב לו באופן ענייני, אף אחד לא מנסה לשתיק. פשוט רק הצחיק שכל פעם ציין "אבל אני נהנה.". "אני נהנה.." וכו'.. ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:lol: חביב עלי חוסר בדיוק . אף פעם לא השוותי בין המשחקים באשכול שם. כל משחק דובר כלעצמו 8) . אגב הגבתי שם על COD כדעתי -- וישר גרור טענות על BF .

כשאדם כאן מעלה תענות כנגד משחק אפשר להגיב לו באופן עייני, אף אחד לא מנסה לשתיק. פשוט רק הצחיק שכל פעם ציין "אבל אני נהנה.". "אני נהנה.." וכו'.. ;)

צודק. :lol:

פורסם

טוב שנזכרת להגיב :lol: .

פורסם

טוב שנזכרת להגיב :lol: .

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא , במיוחד אם אני נהנה מזה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים