פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים מחבר רוני חלאס עם הכפיה הדתית על באטלפילד..בתור מי שבשם חופש הביטוי "פלש" לדיון על COD והתחיל לחפור שמה עם כולם שבטלפילד יותר טוב כל פעם ששמו הוזכר אני לא חושב שאתה יכול לבוא ולהשתיק אותו כשהוא מנסה להגן על המשחק שהוא אוהב.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים .. אכן ,אבל מה הטעם שכל פעם שמגיבים "לרעה" אתה חייב לציין' אני נהנה' .. אפילו עכשיו עוד פעם ... טוב בסדר , אולי הייתי קצת הסנגור של MW3 , אבל זה רק בגלל שאני נהנה לשחק בו
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים רוני חלאס עם הכפיה הדתית על באטלפילד..בתור מי שבשם חופש הביטוי "פלש" לדיון על COD והתחיל לחפור שמה עם כולם שבטלפילד יותר טוב כל פעם ששמו הוזכר אני לא חושב שאתה יכול לבוא ולהשתיק אותו כשהוא מנסה להגן על המשחק שהוא אוהב. חביב עלי חוסר בדיוק . אף פעם לא השוותי בין המשחקים באשכול שם. כל משחק דובר כלעצמו 8) . אגב הגבתי שם על COD כדעתי -- וישר גרור טענות על BF . כשאדם כאן מעלה תענות כנגד משחק אפשר להגיב לו באופן ענייני, אף אחד לא מנסה לשתיק. פשוט רק הצחיק שכל פעם ציין "אבל אני נהנה.". "אני נהנה.." וכו'..
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים חביב עלי חוסר בדיוק . אף פעם לא השוותי בין המשחקים באשכול שם. כל משחק דובר כלעצמו 8) . אגב הגבתי שם על COD כדעתי -- וישר גרור טענות על BF . כשאדם כאן מעלה תענות כנגד משחק אפשר להגיב לו באופן עייני, אף אחד לא מנסה לשתיק. פשוט רק הצחיק שכל פעם ציין "אבל אני נהנה.". "אני נהנה.." וכו'.. צודק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.