פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים הם לא מכרו 5 מיליון יחידות.תקראו שהם כתבו שם- "על פי הערכה" תראו לי דו"ח מכירות ואני אולי יאמין.לפני כמה ימים EA פירסמו משהו על מכירה של 10 מיליון עותקים ותיקנו את זה למשלוח של 10Mכרגע המכירות בעולם לכל הפלטפורמות ונכון לתאריך 29/11[table][tr][td]1[/td][/tr][/table] X360 [table][tr][td]Battlefield 3[/td] [td]1,746,856[/td] [/tr] [tr] [td]2[/td][/tr][/table] PS3 [table][tr][td]Battlefield 3[/td] [td]959,951[/td] [/tr] [tr] [td]3[/td][/tr][/table] PC [table][tr][td]Battlefield 3[/td] [td]294,661[/td][/tr][/table]זה לא המכירות לכל העולם אלא רק לאמריקה...vgchartz עוד לא עדכנו את הworldwide, בטח יהיה מחר.חוץ מזה, כמו שאמרת, המכירות האלה לא כוללות עותקים דיגיטליים.אני די מאמין שהערכות האלה נכונות וזה קרוב ל5 מיליון
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים זה לא אמריקה, זה כל העולםהטבלה בצד ימין למעלה.Worldwide Top 10 29th October 2011
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים זה לא אמריקה, זה כל העולםהטבלה בצד ימין למעלה.Worldwide Top 10 29th October 2011כי זה הנתונים שיש כרגע.תכנס ל - http://www.vgchartz.com/weekly.php?reg=Others&date=40839 (הטבלה של אירופה) ותראה שהעדכון האחרון הוא רק ל22 לאוקטובר.למה כל כך קשה לך להאמין שהם מכרו 5 מיליון עם כל הHYPE והפרסום שהיה?
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים אני מציב עובדות ואתה כותב הערכות.לא מבין לאן אתה חותר.מה שהם מכרו זה מה שכתוב שהם מכרו.שיהיה כתוב 5 מיליון אז הם מכרו 5 מיליון.כרגע כתוב- 3M יחידות נכון ל 29/11זה מה יש
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים אני מציב עובדות ואתה כותב הערכות.לא מבין לאן אתה חותר.מה שהם מכרו זה מה שכתוב שהם מכרו.שיהיה כתוב 5 מיליון אז הם מכרו 5 מיליון.כרגע כתוב- 3M יחידות נכון ל 29/11זה מה ישסבבה, ברגע שיעלו את הworldwide sales אני אעדכן ככה שנוכל לדבר על העובדותלא חותר לשום מקום חוץ מזה שהיו מכירות טובות מאוד לBF3
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים האתר הזה (וגם NPD בארה"ב) עושים הרבה לפי הערכות אז זה גם לא מידע מדוייק. יכול מאוד להיות שהם פספסו מיליון יחידות של DIGITAL COPY ומקומות שהם לא בדקו ורק העריכו את מספר הקונים.
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים איזה משחק כדאי לקנות באטלפילד 3 או MW3? חבר שלי קנה באטלפילד 3 והוא מרוצה מאוד ואני לא יודע אם כדאי לקנות או לחכות לMW3. אני רוצה מולטיפלייר טוב וסינגלפלייר טוב ללא באגים.
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים הח'ברה של BF מציעים הפסקת אש : http://ps3.ign.com/articles/121/1211242p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים קפוץ לחבר שלך ותנסה את BF3אם תאהב אז תקנה אם לא, תנסה גם CODחבר שלי גר ברמת גן, אני גר בחיפה ובתקופת הלימודים זה די בעייתי להגיע אליו...
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים איזה משחק כדאי לקנות באטלפילד 3 או MW3? חבר שלי קנה באטלפילד 3 והוא מרוצה מאוד ואני לא יודע אם כדאי לקנות או לחכות לMW3. אני רוצה מולטיפלייר טוב וסינגלפלייר טוב ללא באגים. אני חושב שדי כיסו את הנושא ב22 העמודים האחרונים, תקרא קצת הם פשוט 2 משחקים שונים, זה באמת תלוי מה אתה אוהב ואיזה סוג שחקן אתה
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים אז תסתפק בטריילרים.תבדוק ביוטיוב טריילרים של גיימפליי בלבד.תוכל להבין באיזה משחק תרצה להיות
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים אז תסתפק בטריילרים.תבדוק ביוטיוב טריילרים של גיימפליי בלבד.תוכל להבין באיזה משחק תרצה להיותראיתי טריילרים ושניהם נראים משחקים מעולים. איך יהיה המולטיפלייר של COD? כי אני יודע שהמולטיפלייר של באטלפילד מעולה. מה שעוד אני חושש בבאטלפילד זה הBATTLELOG שבבטא עשה המון בעיות.
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים בעיות טכניות לא חסרות, שני משחקים שנחשבים למשובחים לכל הדעות, השאלה היא האם אתה אוהב קצב משחק מהיר ? איטי ? חייל קליל ? חייל פחות קליל ? תשחק קצת בשניהםMW2 ו BF3 ,יש לך MW2 לפי מה שאני זוכר, את BF3 (סינגל) אתה יכול "לנסות" ולהחליט.....
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים אז תסתפק בטריילרים. תבדוק ביוטיוב טריילרים של גיימפליי בלבד. תוכל להבין באיזה משחק תרצה להיות תקשיב למר סיימון , זאת השיטה הכי טובה : לסמוך על עצמך. שני המשחקים מעולים , במידה ואין לך בעיית תקציב , הייתי ממליץ על שניהם. במידה וממש אין לך בעית תקציב אז הייתי ממליץ גם על באטמן החדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.