עבור לתוכן

לפעמים אני לא מבין למה אנשים משקיעים כ"כ הרבה זמן וכסף במודינג...

Featured Replies

פורסם

ואז אני נתקל במשהו כזה:

PB4UGO-6.jpg

PB4UGO-5.jpg

PB4UGO-1.jpg

פורסם

הם משקיעים מהסיבה הפשוטה ביותר ...זה התחביב שלהם !

בדיוק כמו כל תחביב אחר ...

הסיפוק שנם מקבלים מהתוצר הסופי הוא פשוט מאוד עצום !...עיצוב מחשב על פי רצונם ודימיונם ...להפוך את חלומם למציאות...

שאלה לי אלייך...במידה והייתה יכול לא הייתה מעוניין לעצב את הרכב שלך כרצונך ?

למה ישנם ציורים שהם יצירות אומנות ? ...רק בגלל שיש איזה מישהו {דוגמא ואן גוך} שאהב לצייר ....רוב חייו היה חי בדלות ועוני ...רק 10 שנים לאחר מותו קיבלו יצירותיו ערך גבוהה והוצגו במוזיאונים השונים ..

פורסם
  • מחבר

^^^

fail

לגמרי פספסת את הטון בו נכתבו הדברים :)

פורסם

צודק ...כנראה שזה היה בגלל הסתנוורתי מהתמונות ...הביצוע פשוט מעולה אבל העיצוב ממש לא לטעמי ..."יותר מידי" ציבעוני...

{שלא תבין לא נכון ...אני מאוד אוהב מודינג ...ותמיד עוקב אחרי יומני פרוייקטים}

פורסם
  • מחבר

צבעוני? זה די לבן לדעתי :)

פורסם

^^^

fail

סורי...אבל זו בדיוק הייתה הנקודה שלי ! ...

"יותר מידי ציבעוני" ! {לבן}

פורסם
  • מחבר
:)
פורסם

האמת, גם אחרי התמונות שלך אני עדיין לא מבין...

פאק, מחשב זו מכונה. מצידי אפשר לדחוף אותה גם מתחת לבלטות ולהוציא חיבור USB החוצה. את מי זה מעניין איך היא נראית? זה לא איזה אוטו שאם אתה ערס אתה דופק לו כמה פסי לדים מתחת ואז כולם רואים כמה אתה ערס. זה כולה.. קופסה עם אביזרים אלקטרוניים כלשהם.

פורסם

האמת, גם אחרי התמונות שלך אני עדיין לא מבין...

פאק, מחשב זו מכונה. מצידי אפשר לדחוף אותה גם מתחת לבלטות ולהוציא חיבור USB החוצה. את מי זה מעניין איך היא נראית? זה לא איזה אוטו שאם אתה ערס אתה דופק לו כמה פסי לדים מתחת ואז כולם רואים כמה אתה ערס. זה כולה.. קופסה עם אביזרים אלקטרוניים כלשהם.

מוצרי אפל אתה מכיר?

פורסם

מוצרי אפל אתה מכיר?

בהחלט. די משעממים מבחינה עיצובית.

אני זוכר שנתקלתי בפעם הראשונה באיפוד (הראשון) ב2002 בערך, ומבלי לדעת מי ייצר אותו ולמה חשבתי לעצמי; "איזה מעפן. קופסה לבנה גדולה שמזכירה משחקי טטריס עתיקים". איכשהו לא ברור למה הקופסה הזו בצורתיה השונות כבשה לה מקום של כבוד.

פורסם

יש אנשים שעיצוב בשבילם זה אספקט בעל חשיבות גבוהה מאוד.

חבר שלי תכנן להחליף את מחשב ה- MACBOOK PRO שלו שנקנה לפני שנה וחצי ל- MACBOOK AIR החדש.

הוא אמר לי שהסיבה העיקרית זה העיצוב. ולא מדובר בבנאדם טחון בכסף.

אני בעצמי כבר מתכנן מזה זמן רב לבצע מודינג למארז שלי (לצערי לא מצאתי עדין זמן פנוי וגם התכנון שלי עוד לא סגור 100%) מהסיבה הפשוטה שאני אתאים את המארז למה שאני רוצה, וגם יש הנאה מהעשיה הזאת.

פורסם

מילא בנייד אני יכול להבין, כי זה פוזה. בכלל מי שקונה מוצרים של אפל זה רק בשביל פוזה, כי אפשר לקנות חומרה חזקה יותר ויפה יותר בחצי מחיר, ואפילו להדביק על זה OSדרעק, אלא שזה כמובן לא יהיה טוב מספיק כי אין על זה תפוח נגוס.

אבל בנייח.. מה קשור פוזה? מחשב לא עושה חארקות באמצע הלילה בכביש שכולם יראו :\

הנאה מעשיה אני גם יכול להבין, אבל מה אשם המחשב? בעצמי עשיתי פרוייקטים מעניינים ויפים, שחלקם אפילו פורסמו פה, היו לדים ושאר ירקות. אבל הם לא ממש היו קשורים למחשב. המחשב נשאר בצורתו הנורמלית.

פורסם

לרוב מודינג הוא יותר בשביל עצמך (ליצור משהו) מאשר להראות את זה לכולם (וגם את זה אפשר לעשות בקלות)

פורסם
מחשב לא עושה חארקות באמצע הלילה בכביש שכולם יראו :\

בשביל זה יש את המארז הגנרי אם העיצוב של המרצדס + מאווררים 80mm גנריים לחץ כדיי שיוכל לעשות חראקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים