עבור לתוכן

בעיה | D-Link DIR 655 - חיבור אלחוטי

Featured Replies

פורסם

הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט?

בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

מעקב

מז'את אומרת? לחבר רק את המודם? כי הוא עובד גם בלי הראוטר אלא אם יש לך דרך להריץ בדיקות

פורסם

אם הכל תקין בחיבור החוטי - תנסה לאפס הגדרות (כפתור RESET מאחורה)

אם עדיין יש בעיות בקליטה האלחוטית - אז זה בוודאות הראוטר.

תבקש לראות בבדיקת המעבדה בחברה שאכן זה תקין...

*** מעקב - הכוונה היא שזה דיון מעניין שהייתי רוצה לראות מה אנשים יגיבו

פורסם
  • מחבר

לאפס ניסיתי כבר 3 פעמים והאמתי שכבר לקחתי לחברה וכשהבן אדם ניסה לעזור לי הוא עשה אתמול בעצמו וישבנו שם אולי 5-10 דקות והאינטרנט האל-חוטי עבד מעולה בלי ניתוקים. משום מה אצלי הוא מתחבר ומתנתק ללא סיבה והכי הרבה זמן שהחזיק זה דקה. :s05:

אני אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים כדאי לנסות לסדר את הבעיה אבל נראה לי שאני בכול זאת יקח אותו שוב לחברה ביום ראשון מסיבה פשוטה שהם נמצאים 5 דקות מבית שלי.

יעזור אם אני ינסה לדבר עם התמיכה הטכנית שלהם?

פורסם

לפנות לתמיכה טכנית זה הכי טוב - הם המומחים... (אני נעזרתי בהם כמה פעמים)

אם אתה טוען שמצד אחד הכל תקין (במעבדה שלהם) ומצד שני הכל תקין (חיבור קוי-מודם וראוטר תקינים) כאשר כל ההגדרות מאופסות - אז ההנחה הכי טובה יכולה להיות שיש משהו בחדר באותו תדר שמשבש לך את הקליטה...

פורסם
  • מחבר

לפנות לתמיכה טכנית זה הכי טוב - הם המומחים... (אני נעזרתי בהם כמה פעמים)

אם אתה טוען שמצד אחד הכל תקין (במעבדה שלהם) ומצד שני הכל תקין (חיבור קוי-מודם וראוטר תקינים) כאשר כל ההגדרות מאופסות - אז ההנחה הכי טובה יכולה להיות שיש משהו בחדר באותו תדר שמשבש לך את הקליטה...

מוזר בראוטר הישן שלי שהיה חצי מת האל חוטי עבד ואין דברים מסוימים שהוספתי לחדר בחצי שנה אלא להפך רק נתקתי דברים. יש אפשרות שאנטי-וירוס עושה בעיות? יש לי את Symantec Endpoint Protection והאמתי שכבר כמה חודשים שמעלה לי הודעה שאין לי כוח לסדר אותה - איזה דרייבר של האנטי-וירוס שלא תואם מלא ב64 ביט...

פורסם

תשנה את ערוץ העבודה (CHANNEL) של הראוטר. יתכן ובסביבה שלך יש ראוטר שעובד על אותו ערוץ ומשגע אותו.

פורסם
  • מחבר

תשנה את ערוץ העבודה (CHANNEL) של הראוטר. יתכן ובסביבה שלך יש ראוטר שעובד על אותו ערוץ ומשגע אותו.

תודה אני יבדוק את זה.

יש איזה תוכנה שיכולה להראות לי באיזה תדרים אנשים משתמשים סביבי? אני זוכר שלאח שלי היה משהו בפלאפון.

פורסם

ב-ANDROID יש לך מעט תוכנות כאלה. עוד תוכנה טובה שרצה על המחשב שעושה אותה דבר היא INSSIDER -- גגל.

פורסם

שלום,

כמו שצ'יף אומר רוב הסיכויים שהנתב מתנתק בגלל הערוץ.

תנסה להחליף את הערוץ בנתב. דרך ממשק ניהול - Wireless setting ---> Manual Wireless Settings

תשנה את הערוץ לערוץ 6 או 11.

תנסה עוד פעם לבדוק.

תודה.

פורסם
  • מחבר

שמעו ניסיתי להעביר לכמה צ'אנלים ועדין מתנתק בצורה מחרידה ונראה לי זה מעבר לרק לשנות צ'אנל.

עשיתי בדיקה בעזרת הכרטיס רשת שיש לאבא שלי במחשב נתקתי את החיבור הקווי וניסיתי להתחבר באל-חוטי איתו, השם של הרשת שלי הוא Yael.

הינה כמה תצלומים מהתוכנה שהבאתם לי:

http://img249.imageshack.us/img249/7379/channel13.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/9017/channel3.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/4510/channel6.jpg

*משהו מוזר ששמתי לב אליו בתוכנה זה שגם שהאינטרנט מנותק הוא מראה את הגרף של הרשת שלי בבית והמחשב של אבא שלי לא קולט עוד רשות - פעם הוא היה מראה לי לפחות 5-8 אופציות של שכנים ודרך האנדרואיד של אח שלי קולטים יותר רשות.

פורסם
  • מחבר

נעזרתי בתמיכה הטכנית של Dlink ולפי בדיקות האינטרנט האל חוטי עובד מעולה ומאוד מהר! בלי שום ניתוקים.

אפשר לנעול תודה לכול אלו שניסו לעזור לי.

פורסם

מה בדיוק התמיכה של D-LINK עשתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים