פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים 1360x768 FLATRON W1943SSנגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים פששש... ממש תודה לך על העזרה לא משנה כבר פתרתי את זה שמע אתה שופט אותו על התגובה , אבל אתה בעצמך לא אמרת איך פתרת את זה אז לפחות תאמר שאנחנו נדע בעתיד
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר לא תשמע כמעט כל פעם שאני כותב הודעה אז עונים לי בתשובות לא ברורותאולי אתה צודק אולי אני סתם מתרגז מזה ועונה לא יפה.זה מה שעשיתי :נכנסתי ל Control Panel של הכרטיס מסך שלי (ATI)הורדתי את כל ההגדרות ל Performance והעלתי את ה Anti Aliasing ל 8x וזהו עכשיו אני רואה הכל רגיל נעלם הטשטוש.
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים לא תשמע כמעט כל פעם שאני כותב הודעה אז עונים לי בתשובות לא ברורותאולי אתה צודק אולי אני סתם מתרגז מזה ועונה לא יפה.זה מה שעשיתי :נכנסתי ל Control Panel של הכרטיס מסך שלי (ATI)הורדתי את כל ההגדרות ל Performance והעלתי את ה Anti Aliasing ל 8x וזהו עכשיו אני רואה הכל רגיל נעלם הטשטוש.זה לא נשמע כמו משהו שמשפיע על התצוגה בגלישה באינטרנט.להיפך, זה יכול לגרום למשחקים לקרטע ולעבוד לא חלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.