עבור לתוכן

שווה לעבור מ-2209WA ל-U2311H?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך Dell 2209WA שאני משתמש בו כבר שנתיים-שלוש והוא באמת אחלה, אבל אני קונה החודש מחשב חדש וראיתי שיש את ה-U2311H שהוא 1920x1080 ועם פאנל IPS במחיר יותר זול ממה שקניתי את ה-2209WA בפנדה בזמנו.

נראה לכם שווה לעשות טרנזיציה ל-1080p? איך המסך הזה בהשוואה ל-2209WA? אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה בין המסכים היותר טובים שהיה אפשר להשיג אז, בעיקר בגלל הפאנל.

פורסם

לדעתי הסיבה היחידה להחליף את המסך הנוכחי שלך היא רק אם אתה זקוק או מחפש רזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

לי יש את ה2209WA ולא ניראה לי ששווה לך להחליף. ל-2209WA יש יתרון שלא תצטרך לקנות כרטיס מסך חזק ויקר.

מה גם שאני לא חושב שיש הרבה קפיצת מדרגה בין השניים.

אלא אם כן אתה קונה מסך של 120Hz - http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html

פורסם

מבחינת איכות תמונה, רוב הדעות הן שה2209WA מסך יותר טוב. לU2311H יש יתרון של רזולוציה גבוהה יותר (אם אתה צריך את זה), וכניסת DisplayPort (אם אתה צריך את זה).

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שה-2209WA מסך טוב, באופן כללי הוא המסך הכי טוב שקניתי. הקטע הוא שאני קונה GTX 570 והכרטיס הזה טיפה אוברקיל לרזולוציה שאני משחק עליה (1680x1050). מצד שני זו השקעה יותר משתלמת כי כשקניתי את ה-HD 4850 512MB שלי חשבתי שאני אשאר עם המסך 19" לעוד הרבה זמן, ואחרי חודש בערך התחילה המכירה לאנשים פה בפורום והיה חבל לי לא לקנות את ה-2209.

בקיצור אני אשאר איתו כי נראה לי שהרזולוציה שלו מספיקה לי כרגע. אומנם אני קצת מאחור מבחינת סטנדרט אבל חבל להחליף את המסך הזה כל עוד הוא עובד באופן תקין.

פורסם

ההבדל ברזולוציה לא כזה משמעותי בגדלים האלו.

אתה כן יכול לקנות את המסך ולהשתמש בשניהם, שיפור עצום במרחב העבודה.

פורסם

כרטיס מסך הוא אף פעם לא "באמת" overkill על רזולוציית מסך - זה רק עניין של זמן (קצר למדי) עד שצוואר הבקבוק יעשה כרטיס המסך שוב.

פורסם

זה יותר עניין של הגדרות והחלטות המשתמש (למשל - כמה AA/AF להפעיל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים