עבור לתוכן

SSD NOW V100 128GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד.

הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON.

ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק.

דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD)

אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת.

תודה

פורסם

אין לו חסרונות רבים אך החסרון העיקרי שלו הוא מאוד משמעותי וזו העובדה שהוא מחריד בביצועי ה-IOPS דבר שנחשב למאוד משמעותי כאשר קונים כונן SSD, אני לעולם לא יוכל להמליץ בלב שלם על כונן שכזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, דבר נוסף שאני לא הצלחתי להבין משרשורים קודמים, הטענה היא שהכוננים הקשיחים (אפילו הSSD) לא מצליחים לנצל את בקר SATA2 ולמעשה הSATA3 הוא פלופ.

אז מדוע טוענים כי הOCZ REDODRIVE שמבוסס על PCI .E נחשב למהיר מאוד בעקבות הבקר.

קצת סותר, אשמח להסבר.

פורסם

אתה בטח מתכוון לREVO DRIVE שלOCZ

הכרטיס הPCI-Express הזה למעזה זוג כונני SSD שמחוברים בבקר RAID לצורך ביצועים משופרים.

פורסם

טומס הרדוור ערך מבחן ביצועים וחילק את הכוננים לעשר קבוצות 1 הטובה ביותר 10 הגרועה ביותר בהקשר לביצועים

הקינגסטון האמור מקבל את הציון 9 גרוע מבחינת הביצועים

הקרוסיאל שציינת מקבל את הציון 6 בנוני

פורסם

כוננים בעלי SATA 2 מנצלים בתיאוריה עד 250-300MB כי זה מה שרוחב פס מאפשר , SATA 3 מנצלים כמעט 600MB, ויש כוננים שיכולים לנצל את זה, כמו הכונן במפרט ;D ללא RAID.

פורסם
  • מחבר

לVIDATI אני מסיק שסדרת הVERTEX3 מוצלחים (להבדיל מהVERTEX2 ה"חדשים").

ברשותי לוח של GIGABYTE מדגם P55-UD3 עם בקר SATA3, האם צריכות להיות לי בעיות כלשהן עם הבקר הנ"ל?

פורסם

תודה על התגובה, דבר נוסף שאני לא הצלחתי להבין משרשורים קודמים, הטענה היא שהכוננים הקשיחים (אפילו הSSD) לא מצליחים לנצל את בקר SATA2 ולמעשה הSATA3 הוא פלופ.

אז מדוע טוענים כי הOCZ REDODRIVE שמבוסס על PCI .E נחשב למהיר מאוד בעקבות הבקר.

קצת סותר, אשמח להסבר.

לא ראיתי מישהו שטען זאת על כונן SSD, אולי ראית אותו טוען את זה על כונן קשיח מכני וקצת התבלבלת.

פורסם

בביקורות באתר אתה יכול בקלות להבין את ההמלצות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים