עבור לתוכן

המלצה על כרטיס רשת חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

:hi:

רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול

המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ

משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ

משהוא מחו"ל המחיר לא משנה

רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם

מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש

תודה מראש

פורסם

מצד אחד אתה מדבר על כרטיס רשת אל-חוטי חיצוני (מה שמוכר בשם Dongle), בסוף אתה מדבר על צורך לגלישה מחוץ לבית - כאן בכלל מדובר במודם סלולרי (מה שנקרא Cellular modem/Net-Stick), אלא אם אתה מדבר על מצב בו יש לך מחשב נייד ישן נטול כרטיס רשת אל-חוטי ואתה מעונין שכרטיס הרשת האל-חוטי החיצוני יאפשר לו גלישה אל-חוטית במקומות כמו "ארומה" וספריות למיניהן?

אשמח אם תחדד את צרכיך ותציין לאיזה ציוד אתה הולך לשייך את הכרטיס.

במידה ואתה מעונין באמת בכרטיס רשת אל-חוטי חיצוני בדוק האם הנתב הביתי שלך תומך בשידור רשת-אלחוטית בתקן n (התקן המתקדם כיום ומאפשר העברת מידע מהירה יותר, בהתאם לדור שלו), במידה ולא - תוכל להוזיל עלויות ולרכוש כרטיס אל-חוטי בתקן g שיעלה לך פחות.

חברה מומלצת? Siemens, D-Link ו-LinkSys, עם TP-Link ו-NetGear נתקלתי במקרים של בעיות קליטה (לא רכשתי את כולם, מקרים שונים כמובן), כמובן קיימים דגמים שונים שהם טובים יותר וטובים פחות עבור כל חברה, רק שבארץ מוכרים את אותו דבר בכל מקום...

פורסם
  • מחבר

רציתי לקלוט

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין

פורסם

הפורום הוא לא במה לעזור לך בפעילות לא חוקית או לא לגיטימית, וכניסה לרשתות פרטיות בארץ היא לא בדיוק אזרחות טובה.

אם יש לך אינטרנט בדירה, ראוטר פשוט יספיק ואם לא תתחיל מזה.

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים