פורסם 2002 במרץ 1423 שנים יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gatorואני לא מצליח להיפטר ממנה ...עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר :GAIN networkאיך מורידים אותה בבטחה ?
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים GATOR הזה מגיע מהתקנה של תוכנות שיתוף קבצים, משהו כמו קאזה או אודיו גלאקסי או איי מש וזה ניג'וס אמיתי. מוזר לי שלא הצלחת לעשות לה UNINSTALL.. . נסה להסיר את התוכנה שהתקינה אותה (אם אתה יודע מי היא) ואז לעשות התקנה USER DEFINED ולא לאפשר לה להתקין את כל הזבל. ככה אני מתקין תמיד את קאזה וזה לא מתקין את כל השטויות.
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים זה הדבר המעצבן עם התנין?כן. ונראה לי שהתוכנה הזאת גם מרגלת אחרי מי שמשתמש במחשב (SPY WARE).
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים כן שמעתי על זה שיש תוכנה שבעצם שולחת לאתר הבית שלה את כל המתבצע במחשב (בערך)...אבל תמיד התקנתי רק את החבילה הכי בסיסית ללא תוספות....חוץ מזה לא ידעתי שזה זה....ראיתי את זה פעם אחת איפשהו וזה נורא עיצבן אותי משום מה......
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מחבר זה בא לי עם קאזה ועשיתי לקאזה אנאינסטול וזה עדיין לא ירד וכשאני מנסה להסיר את המנוול הקטן דרך האנאינסטול שלו הוא רושם לי שיש תוכנה שעדיין משתמשת בו ואני לא מצליח לחשוב על שום תוכנה שיכולה לגרום לזה ..
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים יש גם מנהלי הורדות קבצים (דרעק כמו גו!זילה למשל) שמוסיפים את כל ה-SPYWARE האלה ומטנפים את המחשב בזבל הזה. תבדוק מה התקנת אם בכלל בתור מנהל הורדות...
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים עצה ידידותית: תכנס לרג'סטרי ותמחק כל איזכור ל GATORתאתחל וזה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר שמעתי שיש תוכנות שמחפשות תוכנות מעצבנות כאלה ונפטרות מהם ... למישהו יש מושג איפה אפשר להוריד אותם ? נ.ב : בטיפשותי כי רבה ניסיתי להסיר את התוכנה שוב ולחצתי על הקובץ אנאינסטול , לא רק שהמנוולת לא ירדה , עכשיו היא מציגה יותר פרסומות ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.