עבור לתוכן

NBA2K12 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

מעקב

• תגובות 109
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

bump - לעוד מישהו יש באג עם השיער של השחקנים?

ועוד דבר, אני משחק SG - כמעט תמיד כשאני מקבל את הכדור בהתקפה השחקנים נעמדים על הקשת ולא זזים. הגבוהים לא עולים לפוסט וההתקפה נתקעת. ביטלתי את התרגילים כי הם היו פשוט גרועים - יש דרך לקרוא לתרגיל? או שהאפשרות היחידה זה להחזיר את הכדור לסנטר ושהוא יתחיל תרגיל?

פורסם

סיימתי עונה ראשונה עם הדחה בגמר המערב. מה אתם ממליצים, לבקש טרייד או לחכות להיות free agent?

פורסם

תנסה גם וגם :xyxthumbs:

פורסם

מזתומרת? :s05:

פורסם

תשמור את הSAVE בצד ותבדוק לאיזה קבוצה תגיע בתור free agent ואיזה קבוצה תגיע אם תבקש טרייד :P

פורסם

הבנתי אותך. רק חבל שיש לי עוד עונה שלמה עד הfree agency :silly:

בכל מיקרה, זאת פעם שניה שאני מסיים את העונה הראשונה. בפעם הראשונה סיימתי את העונה וביקשתי טרייד ללייקרז. אמרתי שיהיה נחמד לשחק עם קובי בראיינט -> היתי קצת מבולבל כשבמשחק הראשון שלי במדים של הלייקרז קובי לא פתח בחמישיה.. לקח לי כמה דקות להבין ששלחו אותי ללייקרז במקום קובי :-X :s07:

אז התחלתי מחדש והשמירה האחרונה היתה מהמשחק הראשון בפלייאוף...\:

מה האורך של כל רבע אצלך? שמתי שכל רבע הוא 6 דקות, אני חושב להעלות את זה ל7 או 8.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אני בד"כ משחק רבעים רגילים (12). אבל מאז שיצא BF3 לא כ"כ נגעתי

פורסם

Sp-Sp-Sp SPLAAAAAAAAAASH

סרטון חדש.. smoove קנה בית :lol:

פורסם
  • מחבר

מה זה עושה?

פורסם

מה זה עושה?

גורם למשחק להראות זוועה

פורסם

חחח :)

פורסם

אף אחד לא משחק במוד של משחק רגיל ?

אני פשוט משתגע כל פעם מחדש שאני לא מצליח לסיים fastbreak כמו שצריך, מישהו מזדהה ויודע מה אני עושה לא נכון :nixweiss: ?

פורסם

אף אחד לא משחק במוד של משחק רגיל ?

אני פשוט משתגע כל פעם מחדש שאני לא מצליח לסיים fastbreak כמו שצריך, מישהו מזדהה ויודע מה אני עושה לא נכון :nixweiss: ?

תתחיל מלכתוב מה אתה עושה.. ;)

אני משחק רק במייפלייר והפסטברייק עובד לי לא רע. אם אני מזהה שחקן פנוי יחסית אני נותן מסירת קורטרבק ואם אני השחקן שרץ קדימה אז לייאפ פשוט תמיד עושה ת'עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים