עבור לתוכן

NBA2K12 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

אל תלחץ על A הרבה.. כי אז תקבל ציון של BAD PASS CALL..

חרשת את ה-GAMEPAD אה? :D

מה זה חרשתי... הכפתורים מעלים עשן כבר :silly:

אפילו דחפתי שני משחקים היום בבוקר לפני הלימודים ואם מחר תהיה שביתה באוניברסיטאות..... :P

• תגובות 109
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי ננסה איזה אונליין?

פורסם

אולי ננסה איזה אונליין?

עד Black Friday אני לא יכול לשחק אונליין :silly:

פורסם

אין לי בעיה עם התרגילים , אני פשוט אומר שזה משחק יחסית מסובך.

החוכמה היא לעשות משחק שאתה יכול להנות מכל מה שהוא מציע בלי להתסבך.

היום האתגר האמיתי במשחק זה לראות אם אתה יכול לעשות את כל ההטבעות וכל התרגילים.

פורסם

אגב, סתם טיפ ממני.. תעשו את ה-drill הזה, וכל אל תשמרו עד שאתם מקבלים GOLD.. והנה עזרה איך לסיים אותו בקלות:

איך עשית את הסיבוב הזה כדי לעבור את השחקן? :-[

פורסם
  • מחבר

רבע לחיצה ב-RT (כאילו תן רבע כזה במהירות ותעזור מהר מאוד).. ואז תראה שזה יעבוד.

תלך ל-OPEN SHOTS.. ותתלמד שמה איך לעשות את זה טוב..

אגב, מומלץ לבטל את ה-Auto Save.. ככה שתוכלו תמיד לקבל רק GOLD, וברגע שלא הצלחתם, אז עושים יציאה-חזרה ומתחילים שוב.

תגיד אם הצלחת..

פורסם

אני ממליץ לעשות את התרגיל הזה ולשמור רק כשמקבלים Speed בבונוס....אמנם קצת צ'יטינג אבל אין טעם לבזבז את הבונוס על שום דבר אחר, המהירות עולה כ"כ הרבה נקודות.

פורסם
  • מחבר

1 ל-10 עד שיוצא SPEED :|

פורסם

יאפ, לבעלי סובלנות בלבד

פורסם

טוב אז אחרי רצף משחקים שהפצצתי 30+ נקודות למשחק ועליתי בחמישיה - התחלתי להחטיא בצרורות. :'( שחקנים התחילו לשמור אותי חזק והשחקן שלי נלחץ (רוקי בנ.ב.א אחרי הכל...)

אני פוגע ב20% מהשלוש למרות שיש לי 99 בשלשלות.

יש למישהו טיפים? קראתי באינטרנט שאנשים דיברו על Jumper Pack אבל לא ממש הבנתי מה זה. אמרו שם שהJumper Pack של S. Curr הכי מומלצת.

אלוהים אדירים אני מרגיש כל כך נוב במשחק הזה... וגם הגיימפאד לא מקל את התהליך. כל הזמן בfast break אני רוצה למסור לשחקן שלבד מתחת לסל ומתבלבל בכפתורים ומוסר לאיזה שחקן לידי. :facepalm:

דרך אגב, סתם בלי קשר: כל הפירוק של הפורום לא עושה לי טוב. לא מבין מה הולך כאן וגם מרגיש שכמות ההודעות ירדה.

פורסם
  • מחבר

תשחק קצת חכם.. ואיך שיחקת רוקי? אני משחק ב-PRO וזה הכי נמוך ב"שחקן שלי".

בקשר לטיפים.. חפש מקום פנוי, ובשלושות, תדאג להיות לבד ואז לירות כמו בן אדם שלא יהיה משהוא לידך.

פורסם

תשחק קצת חכם.. ואיך שיחקת רוקי? אני משחק ב-PRO וזה הכי נמוך ב"שחקן שלי".

בקשר לטיפים.. חפש מקום פנוי, ובשלושות, תדאג להיות לבד ואז לירות כמו בן אדם שלא יהיה משהוא לידך.

התכוונתי שהשחקן עצמו רוקי - האמת שאין לי מושג באיזה רמה אני משחק. לא שיניתי אותה.. התחלתי לעשות יותר screen ולמסור יותר. עבד לי במשחק הקודם אבל עדין מפסידים.

פורסם
  • מחבר

תמשיך לשחק.. לאט לאט תקבל יותר ציונים והכשרה. ככה שתשחק יותר, יהיה לך יותר קל לנצח.

לדעתי עדיין אין חשיבות גדולה לניצחון/הפסד.. תמשיך לשחק.. ותעשה דרילים כמו שאמרתי לך..

פורסם

אז הולך הרבה יותר טוב - אני מחלק יותר אסיסטים, זורק פחות וקולע באחוזים יותר טובים. אבל עכשיו המשחקים קופא כמעט כל פעם שנגמר רבע. :(

ביטלתי את הauto save ועדין לא עוזר.

חיפשתי קצת בגוגל וגיליתי שלהרבה אנשים יש את הבאג הזה... מקווה ש2K יתקנו את זה בקרוב לפני הBlack Friday... :'(

פורסם

לא הייתי בונה על זה.. איך שאני מכיר את 2K בשנתיים האחרונות, הפאץ' שלהם לשחקני מחשב יוצא בד"כ באזור אמצע ינואר, הרבה יותר רחוק מהפאצ'ים לPS3 או XBOX. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להתחיל מחדש ולשמור בכמה נק' שמירה ככה שיהיה לך גיבוי על גיבוי ולמקרה אתה נתקל בבאג, תוכל לבדוק כמה שמירות לפני שהלכה לך הקריירה... כן 2K זה ביזיון למשחקי מחשב וזו אחת הסיבות שהפסקתי לקנות את המשחקים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים