פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים שיניתי כמה הגדרות בראוטר קודםעם UPNP וDMZ בשביל הPS3הבעיה שעכשיו אין לי אינטרנט, זה לא עובדואי אפשר להיכנס חזרה להגדרות ראוטר לבטל את זהעשיתי ריסט לראוטר אבל זה עדיין לא נותן גישה לאינטרנט מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים קודם כל אפשר לשנות את הכותרת למשהו שמתאר את הבעיה, ולא משדר דחיפות.אחר כך תתחיל בזה שתספר מי הגדיר אותו מלכתחילה.הרי אם אתה זה שהגדרת אותו, היית יכול להגדיר אותו שוב.ואם אתה לא זה שהגדרת אותו, אז תפנה לזה שעשה זאת שיעשה את זה שוב.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מחבר קודם כל אפשר לשנות את הכותרת למשהו שמתאר את הבעיה, ולא משדר דחיפות.אחר כך תתחיל בזה שתספר מי הגדיר אותו מלכתחילה.הרי אם אתה זה שהגדרת אותו, היית יכול להגדיר אותו שוב.ואם אתה לא זה שהגדרת אותו, אז תפנה לזה שעשה זאת שיעשה את זה שוב.מי הגדיר מה?אני לא יכול להיכנס להגדרות של הראוטר כי אין גישה לאינטרנט ברשת הזאתאני שיניתי כמה דברים ושמתי איזה STATIC IP משהו כזה אני לא מבין בזהופתאום הפסיק לעבוד הרשתכל המחשבים לא מתחברים לרשתלחצתי כבר כמה פעמים על הכפתור RESET בראוטר, וזה באמת איפס, כי עכשיו אין ססמא לרשת אבל אפילו שמתחברים זה סתם מתחבר ואין גישה לאינטרנטואני לא יודע מה לעשות מפהעריכה: הצלחתי להיכנס להגדרות של הראוטריש איזה הגדרות מסויימות שצריך להכניס בשביל להחזיר את האינטרנט, אני מניח שהכל התאפסאני בנטויזן וכבלים
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים אני מציע שתתקשר לספקית האינטרנט שלך. יכול להיות שהם יסכימו לעזור לך בהגדרה ראשונית.
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים מי הגדיר מה?אני לא יכול להיכנס להגדרות של הראוטר כי אין גישה לאינטרנט ברשת הזאתאני שיניתי כמה דברים ושמתי איזה STATIC IP משהו כזה אני לא מבין בזהופתאום הפסיק לעבוד הרשתכל המחשבים לא מתחברים לרשתלחצתי כבר כמה פעמים על הכפתור RESET בראוטר, וזה באמת איפס, כי עכשיו אין ססמא לרשת אבל אפילו שמתחברים זה סתם מתחבר ואין גישה לאינטרנטואני לא יודע מה לעשות מפהעריכה: הצלחתי להיכנס להגדרות של הראוטריש איזה הגדרות מסויימות שצריך להכניס בשביל להחזיר את האינטרנט, אני מניח שהכל התאפסאני בנטויזן וכבליםאל תלחץ - בצע RESET לנתב שלך ותעביר את כרטיס הרשת במחשב לקבלת כתובת IP באופן אוטומטי. תריץ את הפקודה ipconfig בחלון DOS. הכתובת ליד ה-DEFAULT GATEWAY היא כתובת הנתב שלך ודרכה אתה יכול להגדיר אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.