עבור לתוכן

רשת על גבי החשמל-מתאמים+נתב חוטי-צריך להחליט

Featured Replies

פורסם

היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box.

כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן)

את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם:

1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה).

2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות:

Edimax BR-6314K

TpLink TL-R460

ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה:

Tp-Link TL-PA211

(אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה מוריד את המהירות של האינטרנט)

מה אתם אומרים?יעבוד? יש יותר טובים?בשביל המתאם לא צריך מחשב נכון?

פורסם
אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה מוריד את המהירות של האינטרנט

כמה שטויות במשפט אחד. אני מוותר מראש

נ.ב. אתה גר בבנין? הלך עליך. לפחות 10 רשתות אלחוטיות מקרינות אותך 24/7 גם אם אתה לא משתמש בהן

פורסם
  • מחבר

מה שטויות? יש לך הוכחה שזה לא מעביר קרינה ולא הורס את המהירות של האינטרנט?

פורסם

יש לי הוכחה אבל זה לא לשיח עם ילד בן 15, מה גם שאתה חשוף לקרינות הרבה יותר חזקות בין אם תרצה או לא.

זה לא מוריד את מהירות האינטרנט, הרשת שלי עובדת ב300Mbps בפינגים של 1ms (כלומר אפס הפרעות), והאינטרנט הכי מהיר שמוצע בישראל הוא במהירות 100Mbps. מש"ל

פורסם
  • מחבר

שכחת משל א ומשל ב,זה לא שאלה אחת! 90.

לא הבנתי מה הקטע של הMBPS? איך יש לך יותר מההכי מהיר בישראל?

כמה MBPS זה 10MB באינטרנט בישראל?

פורסם

יש לי הוכחה אבל זה לא לשיח עם ילד בן 15, מה גם שאתה חשוף לקרינות הרבה יותר חזקות בין אם תרצה או לא.

זה לא מוריד את מהירות האינטרנט, הרשת שלי עובדת ב300Mbps בפינגים של 1ms (כלומר אפס הפרעות), והאינטרנט הכי מהיר שמוצע בישראל הוא במהירות 100Mbps. מש"ל

300Mbps -- הצחקת אותי. תעביר קובץ בין המחשבים ותבדוק איזה מהירות בפועל אתה מקבל. אתה לא מתקרב אפילו לשליש מזה ואולי אפילו לרבע. אז לפני שאתה קופץ כדאי שתקרא כמה מאמרים מקצועיים בנושא.

לדוגמא זה - http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

פורסם

היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box.

כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן)

את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם:

1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה).

2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות:

Edimax BR-6314K

TpLink TL-R460

ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה:

Tp-Link TL-PA211

(אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה מוריד את המהירות של האינטרנט)

מה אתם אומרים?יעבוד? יש יותר טובים?בשביל המתאם לא צריך מחשב נכון?

אני לא רוצה להיכנס לנושא הקרינה כיוון שיש בו הרבה יותר אמונות מאשר עובדות. באופן עקרוני כדאי לזכור שהשידור של נתב דומה במהותו לזה של טלפון אלחוטי ולא לזה של טלפון סלולרי. בכל מקרה, השיקול הוא שלך.

לגבי מהירות - במצב שאתה מתאר בהחלט יכול שעקב המרחק תקבל מהירות אלחוטית נמוכה שלא תתאים לשידור סרטים ב-HD. חיבור בכבל רשת הוא הטוב והאיכותי ביותר. אם זו לא ממש אפשרות, החיבור דרך חשמל הוא פתרון טוב וזוג המתאמים שהזכרת הוא בסדר גמור.

לגבי נתב - חבל לרכוש היום נתב קווי - כולם מיושנים ומעוטי תכונות. קנה נתב אלחוטי ותבטל לו את בתפריטים את השידור האלחוטי.

פורסם
  • מחבר

קראתי באתר של איכות הסביבה וכנראה שאין קרינה מסוכנת בראוטר אז יש סיכוי שאני מקבל ראוטר מהוט,אם אני לא אהיה מרוצה ממהירות האינטרנט אז אני אקנה את אלו.תודה רבה לכל העוזרים,אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים