עבור לתוכן

זליגה של אור במסך DELL 2412M

Featured Replies

פורסם

לאחר שבוע של שימוש במסך החדש, שמתי לב שקיימת תופעה של זליגת אור , כאשר הרקע הוא שחור (סמתי לב לזה רק היום , כאשר הרצתי על המסך סוף סוף סרט FHD).

מדובר בזליגת אור בפינה הימנית העליונה ובצד ימין באמצע.

התופעה הזו של "עננות" וזליגת אור ידוע לי ממסכי LED (טלוזיות) גם בעשרות אלפי שקלים (סמסונג LED C 7000) .

לי זה הורס את כל החוויה בצפייה בסרט / סדרה על גבי מסך המחשב.

במצבים אחרים (בהם כאמור הרקע אינו שחור) התמונה היא מדהימה ,חדה וחיה בצבעים שלה ,אבל מבחינתי זה BRAEK DEAL !

אשמח לשמוע חוויות מבעלי מסך זה ובכלל (קשה לי להאמין שניתן להפעיל "אחריות" או להחליף מסך במקרה זה), דרור.

פורסם

אם זה באמת מפריע לך, אין מניעה להפעיל אחריות. סיכוי סביר שאם תהיה מנומס אך תקיף, גם תצליח.

פורסם

חוץ מהבעיה הזו האם אתה מרוצה מהמסך ?

פורסם
  • מחבר

קצת בעייתית השאלה שלך .

זה בערך כמו שאגיד לך שהרכב החדש שלי נוסע מהר , מהר מאוד... בירידות.

התמונה היא באמת תמונה איכותית ומדהימה (וזה כבוגר מסכי EIZO ו DELL 2007 ) ואפילו רזולוציית המסך לא קטנה מידי בשביל גלישה ברשת.

אבל (וזה אבל גדול) דליפת האור בקצוות המסך ברקע שחור (ובעיקר בציפה בסרטים) הן בצד ימין והן בצד שמאל , הורסת את כל חווית המסך הזה .

בכל מקרה , עידכון משיחה שלי עם התמיכה הטכנית של DELL מלפני החג , המסך אמור להיות מוחלף במהלך חול המועד על ידי שליח במסך חדש אחר.

מבטיח לעדכן התפתחות. נכון לעכשיו מבחינתי המסך הזה , אינו מומלץ לקנייה !!!

פורסם

אשמח אם תעדכן בקרוב לאחר החלפה של המסך

פורסם

החליפו את המסך?

פורסם
  • מחבר

מבקש לעדכן את נושא המסך החדש שלי.

אז היום בשעה טובה , הגיע טכנאי של DELL ( טכנאי של יעל , נפלתי בדיוק על סוכות שהם לא עבדו והייתה בעיה עם הכתובת שלי לטענתם , אבל ברגע ששוחתי עם התמיכה של DELL ביום ראשון שוב , הם טיפלו בזאת במידי ) והחליף את המסך במסך חדש , בלי לשאול הרבה שאלות .

אמונם המסך עדיין לא מושלם (שוב נושא זליגת האור כאשר הרקע שחור) אבל הפעם מדובר באמת רק בפינה הימנית ולא על כל צד ימין והפינה השמאלית התחתונה כמו שהיה במסך הקודם.

כנראה שאין מסך מושלם ברמת המחירים הזו , אבל עדיין למשתמש הממוצע זהו מסך מנצח.

פורסם

רק בשביל להבין זליגת האור במסך המקורי התחילה אחרי שבוע, או שרק אחרי שבוע שמת לכך לב?

פורסם

היו לך שתי זליגות אור, באותם מקומות, במסכים שונים?

נשמע מוזר, מה הסיכוי שתקבל שניים כאלה עם אותה בעיה?

פורסם

גבוהים למדי אם זו בעיה כרונית של דגם מסוים.

פורסם

והאם זה כך במקרה הזה?

פורסם

אין לי מספיק נקודות דגימה כדי לדעת. :)

פורסם

דגם מסויים יכול להיות מיוצר בכמה מפעלים בארצות שונות.

תקלה של זליגת אור היא בעיית יצור - הרכבה לא מספיק טובה של הבידוד.

בעבר היו כאלה שפתחו את המסך בעצמם ותיקנו את זה (אני לא ממליץ לעשות את זה).

פורסם

אין לי מספיק נקודות דגימה כדי לדעת. :)

:lol:

כשבודקים בחנות פיקסלים שרופים, האם ניתן לבדוק גם זלגת אור? אם אני מבין נכון הרי דרוש חדר חשוך בשביל לראות שהשחור מולבן או מוורד בגלל הזליגה

פורסם

אי-אפשר לראות זליגת אור על שחור בחדר שאינו חשוך. אך גם באופן כללי, לא משנה מה ואיך תבדוק בחנות, יש סיכוי לא קטן שתפספס משהו. עד שלא תעבוד עם המסך לפחות כמה שעות טובות, ואולי אפילו כמה ימים, בתנאים משתנים, לא תדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים