עבור לתוכן

התדרדרות נוספת בכל הקשור לטעינת סרטוני יוטיוב

Featured Replies

פורסם

נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד.

ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת.

מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.

פורסם

זה הכל בהגדרות שלהם. סבלתי מזה יותר משנה. לקראת סיום ההתחייבות איימתי בהתנתקות, פתאום סידרו לי את הבעיה והכל עבד כחודש. לאחר חודש חודשיים שוב התחילו הבעיות וזה נמשך עד עכשיו.

ולמזלי בינתיים יש לי חשבון נוסף לטריפל סי (עד שאני מסיים לשלם את החודש האחרון). ככה שאני גולש מטריפל סי ומשחק מבזק בינלאומי (כי בגלל שהיו לי בעיות נתנו לי חבילת גיימר בכמה שקלים לחודש ובמשחקי רשת גיימר יותר טוב מחבילה רגילה של טריפל סי)

לא נורא. עוד חודש חודשיים כשלכולם ההתחייבות תתבטל יהיה אפשר לקפוץ מחברה לחברה וככה אני מקווה השירות רק ישתפר.

פורסם

אם בעבר סרטונים באיכות 1080P נטענו לאט, היום איכות SD בקושי עולה. סטים בקושי מוריד. פשוט זוועה. העיקר "שדרגו" אותי ל-8M. לפחות הם לא מגבילים את הטורנטים. טריפל C פשוט חנקו אותם.

אני מנוי לבזק בינלאומי שנים והבעיות התחילו רק לאחרונה.

פורסם

גם אני חווה בעיות עם בזק בינלאומי ביוטוב.

מה שמצחיק זה שלפעמים סירטונים ב-480 לא נטענים (גם אחרי כמה נסיונות), אבל מעבר ל-720 טוען את הקליפ בלי בעיה.

פורסם

אתמול אפילו סירטון מסויים ב-240P לא נטען לי :kopfpatsch: אז עברתי ל"גירסא" אחרת שלה וזה ניגן סביר ב-480.

אני אפילו לא חולם על 720 בחודש האחרון. :-X

פורסם

אני רק יכול לאשר את המצב.

בזב"ל ללא חייגן זה הזבל של הזבל של האינטרנט כיום.

להתרחק כמו מאש.

באופן כללי בזב"ל הם גרועים.

חייגן עם גיימר יחסית נסבל חלק מהזמן, אבל גם לא משהו שאפשר לומר עליו שהוא טוב או אפילו סביר בשעות העומס.

פורסם

dחשבתי שזאת בעיה רק אצלי.. נראה לי שהיום אני נפרד לשלום מבזק בין לאומי.. ממש" בין לאומי "..

פורסם

יש לי 3 מנויים בבזב"ל (10 מגה), אחד מהם גיימר. המנויים ללא הגיימר זוועה. המנוי עם הגיימר עובד טוב ב- P2P ובאופן כללי (כולל פינגים נמוכים), חוץ מוידאו/אודיו סטרימינג, בתחום הזה, אחרי ניסיון עם חברות אחרות (ללא גיימר), בזב"ל זוכה בקלות בתואר הגרועה ביותר.

בזמן הקרוב אני מתכוון לנתק את שלושתם.

פורסם

dחשבתי שזאת בעיה רק אצלי.. נראה לי שהיום אני נפרד לשלום מבזק בין לאומי.. ממש" בין לאומי "..

בהצלחה.

גם אחרי שלושה פקסים כולל אחד מאתר מתמחה בניתוק מספקים, ושני שיחות עם שירות לקוחות, הם לא ניתקו אותי שבועיים למרות שהם ידעו ואישרו טלפונית שוב ושוב.

ועדיין אני לא בטוח שהם ניתקו.

כל מה שקיבלתי זה מייל שאומר שהם ניתקו אותי משירות ערך מוסף של דואר.

וגם זה אחרי מסכת שקרים בלתי יאומנים.

הם ניסו כל טריק בספר כדי להשאיר אותי.

וכל זאת למרות שמראש שלחתי שלושה פקסים עם פרטים מלאים על פי חוק שבו אני מבקש ניתוק מיידי ושלא יטרידו אותי טלפונית.

וכל הסיפור הזה אחרי שהם שיקרו לי לגבי מחיר כדי לשכנע אותי להישאר לפני מספר חודשים, ובדיעבד היום מסתבר שהם גבו ממני הרבה יותר.

כנראה שהחברה הזאת גונבת ומשקרת על בסיס קבוע בשירות לקוחות ומחלקת גביה.

וגם באינטרנט הם סוחטים עד המקסימום האפשרי את ציבור הפרות הנחלבות.

פורסם

נו איפה הפקידה של בזק שיש לה משתמש באתר?

מי יכול להפנות אותה?

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני עוקבת אחרי הנושא ברשת בכלל ובאתר hwzone בפרט.

גולשים שחווים תקלות בגלישה מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי,

ואדאג לבדיקת הנושא מול מוקד התמיכה שלנו.

Art Tatum,

ברצוני לבדוק מדוע לא נותקת מהשירות לבקשתך, ואבדוק האם נותקת סופית מהשירות

אנא שלח אליי את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי או מספר ת.ז של הלקוח.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

ניראה לי שהם מורידים תעבורה לקראת הכבל החדש.

נותר לנו לקוות שלא ישימו הגבלות תעבורה גם על הכבל שלהם.

פורסם

שידור הפקס למספר 039285014 הסתיים בהצלחה.

תיאור הפקס : טופס התנתקות

השידור הסתיים בתאריך : 18-09-2011 בשעה 16:35

עמודים ששודרו : 1

משך השידור היה : 0:00:53 (הערכה)

הפקס נשלח באיכות : גבוהה.

שם הנמען :

סוג מכשיר הפקס בצד המקבל : Dialogic

מידע מורחב : אין

Fax ID : 2472902

מצורף עותק של הפקס כפי שנשלח לנמען.

אחרי עוד שני פקסים (אחד דרך אתר "נתק").

ואחרי שני שיחות עם שירות לקוחות.

לקוח/ה יקר/ה

בזק בינלאומי מודה לך על פנייתך לשירות הלקוחות תשמח לעמוד לשירותך בכל עת.

חשוב לנו ליידע אותך כי בתאריך 04/10/11 בוטל לבקשתך השירות תיבת דואר עבור תיבת הדואר [צונזר

עלות השירות שבוטל הינה: 0.00 ש"ח לחודש כולל מע"מ.

במידה והשירות בוטל לאחר תחילת החודש תחויב רק על חלקו היחסי של החודש בו השירות עדיין היה פעיל.

על שירותים נוספים שבזק בינלאומי מעמידה לשרותך תוכל לברר באתר הבית שלנו : www.bezeqint.net

מוקדי השירות והשירות הטכני עומדים לשירותך בטלפון 3014*: מוקד השירות ללקוחות הפרטיים: בימים א'-ה' : 8:00-20:00

יום שישי 8:00-14:00

מוקד השירות הטכני: 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע

לשירותך תמיד,

נורית קנטורסמנכ"ל שירות לקוחות

לקח מעל שבועיים לקבל אישור ביטול שירות ערך מוסף לדואר בעלות של 0 שקלים.

אני הולך לתבוע אותם.

ולהערכתי למרות שהקנס על פי חוק יכול להגיע ל10 אלף שקלים, כנראה שבפועל מספר התביעות והסכומים שהשופטים מאשרים, ואולי גם הטריקים שהחברה משתמשת, כנראה שבסופו של דבר זה משתלם להם לטרטר לשקר ולמרוח אנשים ולקבל קנסות קטנים מדי פעם.

פורסם

זה פשוט לא מקצועי מה שהם עושים.

הספקיות אומרות ש-70% מהישראלים גולשים רק לשרתים בישראל. לכן יש את חבילת הגיימר.

פורסם

לא הבנתי, בזק כספק וגם תשתית עושה בעיות?

אני עם 013 (ספקית) ובזק (תשתית) מזה כחודשיים ורק פעם אחת חוויתי ניתוק שנמשך כמה דקות (עם הוט זה היה יכול להמשך קרוב לשעה כל כמה ימים). אז אולי שווה להחליף ספק.

הבעיות האלה גם קרו לי ביוטוב אבל באופן מוזר למדיי החלפה ל-720 פתרה את הבעיה או אתחול הדפדפן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים