עבור לתוכן

עזרה מי שיודע בתכנון אתחול למצלמה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה.

עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים.

מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה?

תודההה

המצלמה עובדת על 24 וולט

פורסם

זה ממש לא בעיה ליצור מונה שכל כמה דקות יתן פולס כיבוי... שיכבה את המקור מתח של המצלמה.

השאלה היא האם פולס ממש קצר יספיק?

פורסם

זה ממש לא בעיה ליצור מונה שכל כמה דקות יתן פולס כיבוי... שיכבה את המקור מתח של המצלמה.

השאלה היא האם פולס ממש קצר יספיק?

ומה הבעיה לתת פולס ארוך? ובשביל מה מונה? טיימר 555 מחובר כAstable, שבזמן פולס מנתק ממסר לזמן קצר, יספיק.

פורסם

מבחינתי 555 זה מונה ::)

איך אתה מתכוון לתת השהייה בזמן הפולס?

* שכחתי שיש נגד פריקה...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשרטט לי איך יראה המעגל החשמלי ואני גם צריך לבסוף לחבר אותו ל220 וולט אז איזה מייצב מתח אני יכול לשים לו בכניסה או שנאי יספיק?

פורסם

לא. אין לי תוכנת שרטוט נורמלית זמינה.

בגדול http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html#4

תשתמש במחשבון כדי להגדיל את זמן ההשהיה.

את היציאה של ה555 אתה מחבר לבסיס טרנזיסטור כלשהו, שימתג ממסר N.C. שאליו תחבר מה שתרצה.

כדי להפעיל את המעגל אתה צריך מתח DC נמוך. תשתמש בספק ל12V, הוא יהיה טוב לך גם לממסר. לא צריך מייצב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה

עכשיו יש לי עוד כמה שאלות לא סגורות אז קודם כל איזה טרנזיסטור אני יחבר PNP או NPN ואיך אני יחבר אותו למוצא

וסבבה אז אני יחבר אותו בכניסה שלו ל12V אבל עדיין ביציאה שלו אני צריך 24V להפעלת המצלמה שלי אז איזה מגבר אני יכול לעשות לו ביציאה?

פורסם

קח NPN זה יותר מוכר.

הרעיון הוא שהטרנזיסטור יסגור ממסר שיעביר את ה 24V אל המצלמה. תראה את זה בתור מתג שסוגר מעגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים