עבור לתוכן

הזמנת משחק מ - game.co.uk

Featured Replies

פורסם

כמה זמן לוקח למשחק להגיע לארץ?

אני רוצה להזמין bf3 , הם עושים בעיות עם pre-order או שהמשחק בא בול בתאריך?

תודה

פורסם

אין בעיות עם PRE ORDER, מה שבטוח, המשחק יצא אליך לפני התאריך יציאה הרשמי שלו, ברגע שהחנות תקבל אותו, אבל אתה תקבל אחרי תאריך השחרור בגלל שהחנות לא בארץ.

להגיד לך כמה זמן לוקח אי אפשר, רק בערך - בין שבוע וחצי לשבועיים וחצי, במקרים הכי טובים - שבוע.

פורסם

גם כשקניתי מהחנות הזו וגם כשחבר קנה לקח לזה 3-4 ימי עבודה להגיע לתיבת הדואר בבית (שים לב שלא יגנבו לך את זה מהתיבה!). הם ממש מהירים. אבל זה לא היה pre-order אז אני לא יודע להגיד לגבי זה.

פורסם

אני הזמנתי מהם מספר פעמים בדרך כלל לוקח שבוע

אבל בנסיון האחרון שלי איתם ב WITCHER 2 משום מה לקח להם חודש !!!!

כבר הייתי בטוח שאבד בדואר או גנבו לי מהתיבה , אבל בסוף הוא הגיע.

פורסם

יש להם חרא של שירות לא עונים אף פעם.. , תזמין מה SHOPTO , שירות מעולה, מחירים נוחים, ומשלוח מאוד מהיר[3-4 ימים]

פורסם

3-4 ימי עבודה?! הזמנתי מהם מספיק פריטים, הזמן הממוצע הוא שבועיים.

פורסם

תבדוק את בית הדואר אצלך בעיר..,לא מאמין שיש לי כל כך הרבה מזל איתם.

הזמנתי מהם ל11 מוצרים ולא היה מקרה של מוצר מעל שבוע.. לרוב הזמן הוא כמו שכתבתי קורא שזה 5-6 ימים אבל לא נפוץ

פורסם

הזמנתי כמה פעמים לחבר, תמיד הגיע תוך 10 ימים גג.

פורסם

שמע הזמנתי מהם רק פעם אחת, וחבר הזמין מהם גם רק פעם אחת, אבל מה אני אגיד, אני הזמנתי במוצ"ש (שהם לא עובדים שבת-ראשון אז רק ביום שני זה טופל), וביום חמישי בצהריים זה היה אצלי בתיבה. 3.5 ימי עבודה. גם חבר הזמין מהם ולקח 3-4 ימים.

אז או שהיה לנו מזל או שהדואר אצלך דפוק...

על השירות שלהם אני לא יכול להגיב כי לא הייתי צריך אותם, זה פשוט הגיע מהר בלי בעיות.

פורסם

יש להם חרא של שירות לא עונים אף פעם.. , תזמין מה SHOPTO , שירות מעולה, מחירים נוחים, ומשלוח מאוד מהיר[3-4 ימים]

+1

הזמנתי מהם הרבה פעמים.

פורסם

בפעם הראשונה שהזמנתי מהם לפני 3 שנים, זה הגיע תוך שבועיים בערך.

כשיצא סטארקרפט 2, עשיתי הזמנה מוקדמת, והמשחקים לעולם לא הגיעו. יאמר לזכותם שהם נתנו לי החזר מלא. אני די מעריך אותם על זה.

פורסם

אישית אני מאוד מרוצה משתי החנויות game ו shopto ובוחר ביניהן לפי המחיר

עם האחרות אין לי נסיון וחוץ מ hmv לא שמעתי עליהן

פורסם

אתרים שאני אוהב זה video game plus ו SHOPTO , ו EBAY תלוי כבר במוכר וכו' .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים