עבור לתוכן

חיבור Internal 2.5 HDD דרך USB

Featured Replies

פורסם

אני עומד לשדרג ל-SSD במחשב הנייד ככה שלאחר מכן ישאר לי בצד כונן 2.5" 320GB 7200RPM.

אז כמובן למה להשאיר אותו בצד ולא להשתמש בו ככונן חיצוני. כמה זה "בטוח" להשתמש במתאם הזה:

http://www.dealextreme.com/p/2-5-sata-usb-2-0-hdd-enclosure-with-leather-pouch-black-51124

לא אמור להיות גם חיבור מתח?

ואם כבר אז כבר, יש לי חיבור USB3, יש את המתאם הזה:

http://www.dealextreme.com/p/designer-s-usb-3-0-2-5-sata-hdd-enclosure-black-66655

מומלץ? אני פשוט מפחד שמשהו ידפק (המחשב ו\או הכונן) אם אני ישתמש בזה... תודה לעוזרים!

פורסם

יכול להיות שאתה לא חייב לוותר על הקשיח. יש מחשבים ניידים שיש להם מתאם שנכנס למחשב במקום הכונן האופטי והקשיח יושב בתוך המתאם וככה בעצם יש לך שני כוננים בתוך המחשב הנייד. תבדוק את זה !

אם תחליט שאתה לא רוצה שיהיה לך שני כוננים בנייד או שלנייד שלך בכלל אין מתאם אז אין שום בעיה לרכוש לו מארז חיצוני.

יש מבחר גדול, כמו שראיתה יש גם עם חיבור USB3.0

מארזים לכונני 2.5" ללא ספק/שנאי כי הצריכת זרם של הכוננים האלא יחסית נמוכה ומספיק הזרם שהם מקבלים דרך ה- USB אבל לפעמים יש צורך בכבל USB בתצורת Y, כך שהכונן מקבל זרם משני חיבורי USB.

מניסיון אני ממליץ לך שלא לקנות מארז בלי חברה/ג'נרי אלא לקנות של חברה מוכרת אולי אפילו בארץ בשביל שיהיה אחריות.

אני ראיתי איך מארז ג'נרי לכונן 3.5" שנקנה בדולרים בודדים ב- EBAY עבד בסדר בתקופה הראושנה אבל כעבור זמן מה הוא התחיל להתנתק (לוגית) בזמן העברת קבצים

פורסם
  • מחבר

אבל תכלס שורה תחתונה חוץ ממקסימום לא לעבוד אחרי שבוע שבועיים, יש מצב לפגיע בכונן או במחשב? כי אין לי בעיה לקחת את הסיכון (אם אפשר לקרוא ל-20 שקל סיכון)...

פורסם

אני לא נביא ואין לי מושג באיזה איכות תקבל את המארז של ה- 20 שקל. אולי הוא יעבוד בצורה מושלמת למשך 10 שנים, אי אפשר לדעת.

פורסם
  • מחבר

אני לא נביא ואין לי מושג באיזה איכות תקבל את המארז של ה- 20 שקל. אולי הוא יעבוד בצורה מושלמת למשך 10 שנים, אי אפשר לדעת.

מצטער אם לא הבנת את השאלה נכון, השאלה לא היתה כמה זמן הוא יעבוד ובאיזה איכות, השאלה היתה האם יש סיכון לחומרה שאני ישתמש בה דרכו (המחשב הנייד והכונן)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים