פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אני גר באיזור של בתים גבוהים לא ראיתי שמישהו אי פעם הפריע לי בהורדה
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים חברים תשכחו מהמיתוס הזה של רוחב פס משותף עם שכנים, זה היה נכון כשהוט (או תבל, מתב וערוצי זהב) רק התחילה את שירותי האינטרנט בארץ והטכולוגיה שלהם הייתה בחיתוליה, הם שדרגו מזמן כבר את רוחב הפס לבתים והוא עומד על כמה מאות מגה בייטים לשניה כיום.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אני מחובר למהירויות הגבוהה,בזק+בןלאומי,תקשיב אני מוריד קבצים במהירות 3500-4000,אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק,800 הורדה=1400
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אחרי שעברתי לכבלים התקשרתי לבזק לבטל את החיבור המוקדנית מדקלמת לי, אתה יודע שבכבלים אתה גולש בקו משותף לכן זה יותר איטילא היה לי נעים לומר לה שאני כבר מחובר לכבלים על אותו החיבור של ספק אינטרנטוהכבלים מהירים יותר מבזק..
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מאוד מומלץ,במיוחד שאתה מתחבר חדש. ברשותי חיבור כבלים של 16 מגה , היום התקשרתי לבזק בכדי לשדרג ל 30 מגה - לאחר שנאמר לי שהתשתית תומכת באזור שלי. המתנתי לטכנאי אשר התקשר אלי מהדרך ואמר לי שבמקרה הטוב אולי 8 מגה אני אקבל... הסיבה היא כנראה חוטי הנחושת שמתחברים לבניין מארון הסעף... בפועל אני מקבל בהוט 16 מגה - אבל רציתי לעבור כי יש לי תיעדוף טאג 4 בנטויזן אשר עובד טוב יותר עם חייגן אשר עובד טוב יותר ב PPOE בחיבור בזק מאשר L2TP בחיבור כבלים... הכל מסובך בארץ הזאת
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר גם אלי הגיעה ההודעה המשמחת מבזק שרשת NGN זמינה אצלילא הספקתי להתקשר אליהם וכבר סגרתי בכבלים עסקה של 20 באותו המחיר ובאותם התנאים של ה-12 שיש לי.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים החסרון בכבלים הוא חוסר היכולת במהירויות כאלו להפעיל חייגן, משמע לא ניתן לקבל תיעדוף מהספקית.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר אותי מעניין רק מקסימום מהירותבשביל מדיה, לא מעניין אותי תיעדוף למשחקים.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים לעיתים התיעדוף הוא משמעותי...גם כאשר היויטיוב נתקע תיעדוף יעזור הרבהאבל הכל עניין של צרכים - תיעדוף ממש טוב עולה הרבה סביב ה 170 שח רק התיעדוף עצמו
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר אני באורנג' ולא נראה לי שכרגע זקוק לתיעדוףהכל עובד בתפוקה מלאה ויוטיוב גם ברזולוציה גבוהה מוריד מהר יותר ממה שהוא מקרין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.