עבור לתוכן

כדאי לעבור ל-NGN של בזק ?

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר.

כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי)

עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי.

השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15)

או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

פורסם

מאוד מומלץ,במיוחד שאתה מתחבר חדש.

פורסם
  • מחבר

נראה שלהוט ירד האסימון

אני אבדוק איתם את הנושא

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע

כבר דיברתי עם הוט ושידרגתי ל-20 מגה

אמנם הספק אינטרנט שלי נותן במקסימום רק 15 אבל לשם שינוי מהתלונות כאן מדובר ב-15 אמיתיים ככה שאני חייב להשאר איתו.

פורסם

באיזה ספק אתה נמצא ? כמה אתה משלם על 15 מגה ?

פורסם
  • מחבר

אני באורנג' ומשלם על 15 מגה 88 ש"ח בלי התחייבות

ברור לי שזה יקר אבל אצלם מגה זה מגה 24/7

פורסם

יש בסיס להפחדות של בזק?

שאם יש לך בהוט חבילה של 15 מגה אז אתה מקבל 15 מגה מקסימום ואתה חולק את הקו עם כולם?

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין שום בסיס

לפני כשנתיים עברתי מבזק להוט בגלל שבזק נתקעו אצלנו על 5

עם אותו ספק אינטרנט במהירות 5 כבר קיבלתי מהירות גבוהה יותר בהוט

שלא לדבר על כך שהיו לי מלא צרות בבזק של סינכרון.

אחר כך עברתי למהירות 10 ובשנה האחרונה 12

אצלי הוט יציבים ואין מצב שהם יורדים מ-12

בגלל זה חששתי לחזור לבזק.

פורסם

אורנג' עד כמה שאני יודע משתמשים ב- 012 אז אולי תקבל אצלם את אותו איכות שירות ואולי בפחות כסף.

פורסם

אורנג' = 012 אבל זה לא באמת בא לידי ביטוי עדיין, הם עוד לא איחדו את השירותים שלהם.

שים לב שאם אתה נמצא בחיבור ללא חייגן, אתה תקבל את כל ה-20 מגה ללא קשר לספק...אתה אפילו יכול להוריד מהירות בספק... ;)

פורסם

אורנג' = 012 אבל זה לא באמת בא לידי ביטוי עדיין, הם עוד לא איחדו את השירותים שלהם.

שים לב שאם אתה נמצא בחיבור ללא חייגן, אתה תקבל את כל ה-20 מגה ללא קשר לספק...אתה אפילו יכול להוריד מהירות בספק... ;)

כן אבל אז אין לך אפשרות להפעיל את חבילת "הגיימרים", משמע האינטרנט שלך יהיה עוד הרבה יותר איטי מאשר מה שיש לו עכשיו (:

פורסם
  • מחבר

אני בחיבור עם חייגן לכן יהיה לי רק 15

ההיסטוריה שלי עם אורנג' מענינת

אחרי נטויזן אורנג' נראו כמו משב רוח מרענן, אתה לא מאמין למהירות

לפני כשנה היתה להם בעיה של איטיות למשך חודש חודשיים אבל בסוף חזרו לעצמם.

אני מוריד הרבה עם פיילסוניק לכן חשובה לי המהירות הסופית. מה שטוב זה שיחד עם הורדה מקסימלית הגלישה בכלל לא נפגעת.

אני מחובר לראוטר עם משתמשים נוספים במחשבים וטלפונים סלולארים.

פורסם

לא נכון בכלל. כשהייתי לקוח של בזק-בינלאומי הורדתי על 50K (מקס 150, ביום\שעה טובים במיוחד) בחבילת 12MB עם ובלי חייגן (ניסיתי את שתי האפשרויות). הם אגב אמרו לי ההפך, שבחיבור עם חייגן הם יכולים לתת לי תיעדופים גבוהים ובחיבור ללא חיגן אני גולש בלי תיעדוף בכלל דרך הוט.

יש בסיס להפחדות של בזק?

שאם יש לך בהוט חבילה של 15 מגה אז אתה מקבל 15 מגה מקסימום ואתה חולק את הקו עם כולם?

לפני שנתיים עברתי דירה, מ5MB נטוויז'ן על תשתית ADSL של בזק, לנטוויז'ן 5MB תשתית HOT. עם הוט גלשתי יותר מהר, בבניין מרובה שכנים.. בזק חייבים ללכלך על הוט מכיוון שבזק יותר יקרים משמעותית (החבילות המשתלמות שלהם ללקוחות חדשים לא כוללות ספק. הבאנדלים של הוט עם ספק יותר זולים בסכה"כ הכללי), אז הם רוצים לתת לך תחושה שאתה לא פראייר.

בוא נגיד ככה, אני חי באזור של סטודנטים ולא מכיר אחד שעשה ADSL- בזק מראש ויתרו על התחרות הכלכלית (מי יותר זול) אז הדבר היחיד שיש להם להתלות בו זה שקרים.

פורסם

לא נכון בכלל. כשהייתי לקוח של בזק-בינלאומי הורדתי על 50K (מקס 150, ביום\שעה טובים במיוחד) בחבילת 12MB עם ובלי חייגן (ניסיתי את שתי האפשרויות). הם אגב אמרו לי ההפך, שבחיבור עם חייגן הם יכולים לתת לי תיעדופים גבוהים ובחיבור ללא חיגן אני גולש בלי תיעדוף בכלל דרך הוט. לפני שנתיים עברתי דירה, מ5MB נטוויז'ן על תשתית ADSL של בזק, לנטוויז'ן 5MB תשתית HOT. עם הוט גלשתי יותר מהר, בבניין מרובה שכנים.. בזק חייבים ללכלך על הוט מכיוון שבזק יותר יקרים משמעותית (החבילות המשתלמות שלהם ללקוחות חדשים לא כוללות ספק. הבאנדלים של הוט עם ספק יותר זולים בסכה"כ הכללי), אז הם רוצים לתת לך תחושה שאתה לא פראייר.

בוא נגיד ככה, אני חי באזור של סטודנטים ולא מכיר אחד שעשה ADSL- בזק מראש ויתרו על התחרות הכלכלית (מי יותר זול) אז הדבר היחיד שיש להם להתלות בו זה שקרים.

מבחינה טכנולוגית, כמה אנשים יכולים לרכוב על הקו של הוט בלי להפריע אחד לשני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים