פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב איזה מדריך בסיסי לHook?אתם יודעים, משהו שיגיב למשל לאיזה לחיצת מקש, מחוץ לתוכנית, או משהו כזה...תודה!
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב איזה מדריך בסיסי לHook?אתם יודעים, משהו שיגיב למשל לאיזה לחיצת מקש, מחוץ לתוכנית, או משהו כזה...תודה!מאמר שכתבתי על מחלקה שעוטפת את פונקציית ה-SetWindowsHookEx ב-.Net:http://www.codeproject.com/KB/library/InputManager.aspx
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אין לך במקרה את המאמר בעברית...?אני אנסה אותו, אבל אני לא טוב באנגלית, לכן אני עדיין תקוע בנושא...תודה, ושנה טובה!
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר מישהו אולי מוכן פשוט להכין תוכנה פשוטה כזאת, ולשלוח לי?אני פשוט לא מסתדר עם העניין הזה...אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליצור משהו פשוט ב#C...תודה!!
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מישהו אולי מוכן פשוט להכין תוכנה פשוטה כזאת, ולשלוח לי?אני פשוט לא מסתדר עם העניין הזה...אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליצור משהו פשוט ב#C...תודה!!Google Translate יכול לעזור במקרה הזה. בכול מקרה - במדריך עצמויש קישור לתוכנה לדוגמא שמציגה את ה-Input שהמשתמש הכניס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.