עבור לתוכן

המלצה למסך טלויזיה LCD 27" Full HD לשימוש במחשב

Featured Replies

פורסם

רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?

פורסם

הטקסט יהיה פחות חד מן הסתם בגלל גודל נקודה גדול יותר. חוץ מזה זה גם תלוי באיזה מסך מדובר. 27 אינטש ואפילו 32 הם גדלים רלונטיים

כמסכי מחשב. לסרטים ומשחקים 27 יהיה אפילו עדיף - אני מעדיף לראות סרט על מסך גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

גם במסכים האלה יש דגמים טובים יותר/פחות עם גודל נקודה קטן/גדול יותר? איפה אפשר באמת לראות איך ניראה דבר כזה?

פורסם

גודל הנקודה תלוי לחלוטין בגודל המסך וברזולוציה. יש מסכי 27" עם 1920X1080 ויש כאלה עם 2560X1440. האחרונים מן הסתם מציגים תמונה חדה יותר. אבל לצפייה בסרטים זה לא ממש משנה, כי גם ככה אין כמעט תכנים לצפייה ברזולוציה יותר גבוהה מFULLHD.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שגודל הנקודה מאוד משפיע, אך הייתי רוצה לראות אם זה כל כך מפריע לי... באיזה אתר ניתן לראות איך ניראה גודל נקודה או טקסט במסך טלויזיה LCD FULL HD 27?

פורסם

על איזה מסך 27" FHD אתה מדבר? אם אתה מדבר על המחשביזיה של סמסונג, אז הוא מסך לא מי יודע מה, עם פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

צודק, אתמול יצא לי לעבור עליו והוא לא משהו בכלל... אז במילים אחרות, אפשר לאמר שאני מחפש המלצה למסך טלויזיה בגודל 27׳ עם רזולוציה FHD בתקציב של 1600-2000 ₪ בערך וקצת יותר. מה יש בתקציב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים