עבור לתוכן

עזרה במפרט לגימינג כבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אשמח עם תעזרו לי בהצעות למחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה עם MATLAB. אני מתכנן שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 6 שנים, מקסימום טיפה שדרוג כדי להאריך עוד.

1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי (נניח 10K)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג חפשי...

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, ו- MATLAB

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע שני מסכים אחד 24" (1920X1200) למשחקים והשני 23" (1920X1080) לשולחן עבודה. בהמשך (כנראה שנה הבאה) אני מתכנן להחליף את ה24" בשלושה מסכים.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כזה קריטי. נגיד 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם זה יאריך את זמן החיים של המחשב אז כן. אני לא מתמצא בזה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעדיף TMS אבל כל חנות באזור גוש-דן תהיה בסדר.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יש לי הרבה ציוד היקפי אז אני צריך מארז עם הרבה יציאות USB. אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכנן שהמחשב יחזיק לפחות 6 שנים אולי יותר עם שדרוג קל.

מכיוון שאני מתכנן לעבור לעבודה עם הרבה מסכים אני אצטרך תמיכה ב-SLI. השאלה אם לקנות מראש שני כרטיסים או לחכות עם הכרטיס השני למתי שבאמת אחליף לתצוגה מרובת מסכים?

פורסם

גם מחשב ב-10000 לא יחזיק ל-6 שנים.

עריכה:

קח 6 שנים אחורנית, קנה מחשב ב-20000, נסה להריץ עליו משחק מהיום (אפילו לא מה"כבדים" ביותר). אני מעריך שלא תקבל יותר ממספר חד ספרתי (או במקרה הטוב, דו ספרתי מאוד מאוד נמוך) של FPS, אם המשחק בכלל יעבוד.

פורסם

המלצה שלי, 5000 מחשב היום, 5000 מחשב עוד 3 שנים.

פורסם

Fwiffo דיוני שמאפשרים לבונים המפרטים לבנות ללא הגבלה תקציבית נחשבים בדרך כלל לספאמינג ולא בכדי. במציאות כסף משחק תפקיד חשוב. על מנת שניתן יהיה לבנות לך מערכת לצרכייך, וייתכן וצרכייך מצדיקים גם מערכת ב12000 ש"ח ואף יותר, כדאי להיסגר על תקציב בפועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים