פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים קיבלתי סיסמה אך אני מנסה להיכנס וזה כותב לי הודעה שיש בעיה בחיבורים. נכון..
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים באסה, כבר 8 וחמש דקות ולא קיבלתי אימייל.זה כנראה מעיד סופית...שיהיה בהצלחה אנשים!כל הכבוד על הטורניר שהרמתם!
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים קיבלתי סיסמה אך אני מנסה להיכנס וזה כותב לי הודעה שיש בעיה בחיבורים. גם לי ולעוד משתתף.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מה נסגר עם השרת ?אנחנו לא מצליחים להתחבר למרות שמכניסים את הסיסמה.ישר מקבלים הודעה של בעיית חיבור עוד לפני שנכנסים.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים גם אני מקבל שגיאה בחיבור. Connection to the Game Server has been lost.Please check your network connection and try againטוב... נחכה לפתרון
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אני בכלל לא מצליח למצוא את השרת בחיפוש, איפסתי את הפילטר וכתבתי בשם של הסרבר MSI ולא עבד אז ניסיתי Israel וגם זה לא מצא.. יש דרך אחרת להיכנס? לא משנה הצלחתי למצוא אותו, עכשיו אי אפשר להיכנס
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים יכול להיות שיש לך גרסה ישנה? היום עדכנתי לגרסה חדשה דרך Steam ועכשיו אני רואה את השרתים.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים העפתם אות י מ השרת למרות שנרשמתי עכשיו אני בכלל לא יכול להכנס. קוראים לי Pasholti
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.