פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אני מצליח :yelclap: אני אומנם צם אבל שותה מיים כי זה לא בגלל דת אלה יותר בגלל לנקות טיפה את הגוף ולהוכיח לעצמי שאני מסוגל לצום יום אחד מת מרעב מת מרעב מת מרעב
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים איך שהוא אף פעם אני לא צם אבל כמעט שלא יוצא לי לאכול משהו יותר מבמבה במשך כל הצום, פשוט אין אווירה של אוכל
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אם אני רוכב על אופנים ואני ממשיך לצוםזה משרת את המטרה של הצום?- להתענות?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים למה לא תקפוץ גם לחדר כושר לעשות אימון כוח ותמשיך לצום זה בריא ה' אוהב את זה
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אם אני רוכב על אופנים ואני ממשיך לצוםזה משרת את המטרה של הצום?- להתענות?ספורט +צום =הרבה נזק לגוף למרות שזה לא קריטי ליום אחד בשנה
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים ספורט +צום =הרבה נזק לגוף למרות שזה לא קריטי ליום אחד בשנההגוף מפרק רקמות שריר?
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים באימון יש נזק לשריר ואז במנוחה יש החלמה +פיצוי יצר ברעב אמיתי הגוף מפרק ריקמת שריר כדי לשרוד חוץ משומנים שאתה עושה אימון +צום -הגוף יהרוס יותר ריקמת שריר כדי לשרוד ולא תקבל החלמה נורמלית -להפך אבל עוד פעם ביום אחד בשנה זה לא קירטי בכלל
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים באימון יש נזק לשריר ואז במנוחה יש החלמה +פיצוי יצר ברעב אמיתי הגוף מפרק ריקמת שריר כדי לשרוד חוץ משומנים שאתה עושה אימון +צום -הגוף יהרוס יותר ריקמת שריר כדי לשרוד ולא תקבל החלמה נורמלית -להפך אבל עוד פעם ביום אחד בשנה זה לא קירטי בכללוואלה לא ידעתי שזה כזה רצינילא נעשה את זה שובזה באימון מתון יחסית של ריצה או הרמת משקולות הגוף מפרק רקמות שריר באופן מהיר?
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים קראתי היכן שהוא שלא כזה קריטי לאכול מייד! אחרי האימון.רוב הבניה נעשית לאורך זמן ובמהלך השינה.אם אכלת שעה שעתיים אחרי זה לא כזה קריטי.
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים אז מה בסוף?לפני האימון אני לוקח חופן קורנפלקס, ואחרי לאכול חביתה או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.