פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים הבקר של אינטל אמור להציג ביצועים טובים יותר. תחליף בקר ותעבור על המדריך שקישרתי לך קודם.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים רשמתי פה כמה פעמים שתנסה לחבר אותו לחיבור הSATA האפור ששייך לצ'יפסט ולא לבקר של מרוול, עכשיו כבר לא רלוונטי : בכל מקרה, שמח שהסתדר לך אני גם שוקל לרכוש אחד כזה בדיוק. אתה יכול לפרט במה בעיקר מורגש השיפור?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר הוא לא היה בבקר של מרוויל פשוט יש פנוקציה שך ROG ששולטת על כל הבקרים לגבי בצועים תוכנות האמת שאני רואה ביצועים מרשמים עם זה ברנדר של תוכנות או בפרוייקטים גדוליםהמערכת הפעלה זריזה מאוד אתה לא רואה את (ברוך הבא) של הווינדוס ישר עולה לשולחן עבודהסגריה של המחשב פתחתי מלא תוכנות ופשוט כל כך מהר הוא עשה ריסטרט שזה לפי דעתי מדהיםאני כמו ילד קטן ממש מתרגש מזה ולרגע לא מצטער ששילמתי סכום כזה למרות שאני די גדול בגילי אני משחק בBF2 שעכשיו רץ יותר מהר ותאמת גפ הפינג פתאום ירדואני לא מקבל קיק מסרבר בגלל הפינגממליץ בחום!נ.ב justUser הוא נמצא על הבקר של אינטל
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים כדאי שתדע שיש פחת בנפח נטו שאתה מקבלאם אתה קונה 120 יהיה לך בפועל הרבה פחותאם באותו המחיר אתה קונה 128 אז תעדיף אותו על פני 120
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מחבר עם אתה רוצה לרכוש SSD כמו שלי 128 בפועל אתה מקבל 119 ג'יגה אחרי התקנת ווינדוס ועידכון דרייברים נשאר לי 112 אני חושב וזה כמובן לטעמי שזה די מספיק למערכת הפעלה ועוד איזה 3 4 תוכנות ועוד 4 5 משחקים ועוד ישאר לך מקום פנוי בעיקרון אני הלכתי על הדגם הזה כי מבחינת ביקורת עליו הוא קיבל ציון מעולה אני ממליץ בחום
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים אתה יכול לעזור לי בהתקנת הssd איך מתקינים אותו ואיך אני בודק שהוא עובד לי על מהירות מקסימאלית 0507114835 או שתשאיר את המיספר שלך אני יתקשר בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.