פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים יום בהיר של שמש אני מדליק את המחשב חחח קיצרככה אני מדליק את המחשב רואה שהוא מגיעה להודעה loading Operating system ואחרי כמה שניות יורד לעוד שורה כיאלו אין מערכת הפעלה והוא מחכה לכונן דיסקיםעכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו)ובניהול דיסקיםכתוב:דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול)וכתוב שטח לא מוקצה ואפילו אי אפשר לפרמט כלום!!הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים נשמע כאילו ה mbr נדפק. איזו מערכת הפעלה מותקנת עליו? XP או 7? מדריך קצר ל Vista ו WinXP (בגדול- XP: להיכנס ל recovery console, ומשם לכתוב fixmbr. Wista: להכניס את הדיסק, ולתקן את ה Startup): http://helpdeskgeek.com/how-to/fix-mbr-xp-vista/ איך עושים את זה ב 7: http://www.ehow.com/how_4836283_repair-mbr-windows.html (כן, אני יודע, אין ל eHow קרדיט, בדקתי את המאמר לפני שצירפתי - והוא נראה לי הגיוני.) נ.ב: בהצלחה!
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר לא עזר וגם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר כליו משהו. עם הבקר שלווגם שמתי לב שתמיד שהבקר SATA ניטען אז הוא מריץ פורטים מהר ניתקע עליו איזה 5 שניות מוצא שזה SAMSUNG 500GB וממשיך:Port -0 Samsung 1TbPort-1None........port -2 Sony AD-702Sport-3 NonePort 4 .............................................................................ואז אחרי איזה 5 10 שניות שכל מה משקה לפני רץ בשניה רק אז הוא מגלה שזה ה500GB
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים מחבר טוב עשיתי טסטדיסק וזה מצא מלא!!LBA ארור וגם עשה ECC ERROR או משהו כזה
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מחבר למישהו יש רעיוןכבר ניסיתי הכל העלתי את המערכת על הארדיסק אחר עכשיו אני רק רוצה לפרמט אותו ושחזר מה שאפשר(ניראה לי שאפשר הרבה לא ניכתב או יכתב על הדיסק כלום)אבל כשאני מנסה לפרמט אותו כתוב windows unable to format או משהו כזהוכשאני מנסה לעשות משהו עם Paragon Partion Manager הוא כותב לי כשהוא טוען את הדיסק :I/O Error On Disk 2
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים שלום לך אם כל הכלים בחלונות כשלו, אין ברירה אלא לנסות לינוקס, ו במילים אחרות, תוריד ( אפילו יש את זה כאן באתר ) את GPARTED ותראה מה יצא לך מזה. וגם - תוריד תוכנת בדיקה של היצרן ( יש הפניות בסטיקי ) ותראה מה המצב.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר איזה מערכת לינוקס אתה ממליץ ועל איזה כלים שם אתה ממליץ???הGparted לא עולה כשהדיסק מחובר
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים אהההמממ אני מניח שצרבת את ה- GPARTED ועשית איתו את הבוט. אם במצב הזה המחשב לא עולה, אז כנראה הדיסק החשוד גורם לתקיעה. 1. תנסה לשחזר את ה - MBR בעזרת הטסטדיסק. 2. הכלי שהתכוונתי הוא תוכנת בדיקה של הקשיח מטעם היצרן, כאמור יש את זה בסטיקי.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מה הקשר ל GParted פה? אם יש בעיה עם דיסק קשיח אז לשחזר את המ שניתן לממש אחריות (ומידה וזה עוד רלוונטי).
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים למישהו יש רעיון כבר ניסיתי הכל העלתי את המערכת על הארדיסק אחר עכשיו אני רק רוצה לפרמט אותו ושחזר מה שאפשר(ניראה לי שאפשר הרבה לא ניכתב או יכתב על הדיסק כלום) אבל כשאני מנסה לפרמט אותו כתוב windows unable to format או משהו כזה וכשאני מנסה לעשות משהו עם Paragon Partion Manager הוא כותב לי כשהוא טוען את הדיסק : I/O Error On Disk 2 זה הקשר.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים [ שלום לך אם כל הכלים בחלונות כשלו, אין ברירה אלא לנסות לינוקס, ו במילים אחרות, תוריד ( אפילו יש את זה כאן באתר ) את GPARTED ותראה מה יצא לך מזה. וגם - תוריד תוכנת בדיקה של היצרן ( יש הפניות בסטיקי ) ותראה מה המצב. אהה, אני מנסה לעזור. אשמח לראות הצעות מפי אחרים שיעזרו לפותח הדיון. כלומר, לאחר שעניתי על השאלות אשמח לראות הצעות קונקרטיות .
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר es tool מצא ככהsample surfaceecc errorrandom surfacelba error.. ..............יש לי כבר דיסק מחליף אבל אני רוצה לשחזר מהשני משהודרך אגב ניסיתי גם. בהירן בוט לתקן סקטוריםאבל זה לקח שלוש שעות רק ל אחוז אחד הכלי הוא hdat2יש הצעות
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים הצעה ראשונה תכתוב בצורה מסודרת ועם סימני פיסוק.הצעה שנייה תשתמש בכלים לשיחזור מידע ותכונות שהן רלוונטיות. אם המצב מורכב במיוחד לא תהיה ברירה אלא לפנות לחברת שיחזור.
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר אבל אני לא מצליח לשחזר אפשר לשחזר בלי לפרמט אני משתמש בgetmydataback ntfs
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.