עבור לתוכן

צריך עזרה בניתוק מאוורר שמחובר ישירות במולקס של הספק (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

זה באמת חיבור עקום.. זה נראה כאילו זה פשוט מולחם אחד לשני.

אתה רוצה לוותר על המאוורר לגמרי? אם כן, לדעתי אתה יכול פשוט לתלוש את זה.

אם אתה לא רוצה לתלוש, תנסה להשיג מתאם מולקס ל6 פין חדש ולחבר את הכרטיס מסך איתו.

פורסם
  • מחבר

אפשר להוציא את זה בלי לתלוש אותו? אני מעדיף שהוא יהיה שמיש, אבל אם זה לא אפשרי אז לפחות שלא אצטרך לרכוש מתאם 6 פינים חדש...

פורסם

אין פה יותר מידי תחכום.. תנסה למשוך.. יוצא יוצא, לא יוצא, לא יוצא... :nixweiss:

פורסם

אם זה לא מתנתק במשיכה איזה ברירה אתה רוצה שתהיה לך חוץ מלחתוך את זה? :facepalm:

גם אם אתה חותך את זה זה מאוד קל לתקן את זה עם חלפים ממולקס אחר.

נ.ב

רק עכשיו הבנתי שהיית ציני בנוגע "אחלה גאון אתה!" :lol: . חשבתי שהבעיה כבר נפתרה. קצר בתקשורת.

פורסם
  • מחבר

נ.ב

רק עכשיו הבנתי שהיית ציני בנוגע "לאיזה גאון אתה!" :lol: . חשבתי שהבעיה כבר נפתרה. קצר בתקשורת.

אני חושב שזה מסכם הכי טוב את ה"תרומה שלך" לדיון הזה, אז תודה ואל תעזור לי יותר עם התשובות שלך.

אם אתה לא מבין בכלל את הבעיה אני לא יודע למה אתה מרשה לעצמך לענות לאנשים... (ותוסיף על זה, אתה רק יוצא יותר ויותר גרוע)

פורסם

כשתלמד להתנסח ולא תכתוב כמו דיסקלט ששואל שאלות סתמיות לאנשים יהיה פחות בעיה להבין למה אתה מתכוון.

תעבוד על הגישה שלך.... אתה חוצפן ויהיר (מילא אם היתה לזה הצדקה).

פורסם
  • מחבר

RLM תודה על התשובות :xyxthumbs:

במידה ואני תולש את זה יש סיכוי שזה יפגע במתאם של ה6 פינים? שמת לב שזה שני חוטים ולכן לא רק למשוך את החוט השחור שמחובר לפין אלא גם את האדום שלעומת השחור לא יוצא דרך המולקס לצד השני?

פורסם
  • מחבר

כשתלמד להתנסח ולא תכתוב כמו דיסקלט ששואל שאלות סתמיות לאנשים יהיה פחות בעיה להבין למה אתה מתכוון.

אני מניח שאתה מתכוון לדיסלקט, תמשיך אתה מוציא לעצמך אחלה שם. ילד, סע לשלום כי ממני לא תשמע יותר

פורסם

תפריד את הפינים

עשו פה חיבור מאולתר בגלל ששני המולקסים נקבה

פורסם
  • מחבר

אם אפשר הסבר קצת יותר מפורט איך עושים את זה, זה מלופף או תפוס בצורה כלשהי כך שאי אפשר פשוט להוציא ולהחזיר.

תודה!

פורסם

שאני אבין?

אתה רוצה להחליף את המאורר או מה?

אם כן- אז תוציא את הכבל השחור עם הפין שמחובר מתוך המולקס ותזרוק לפח! (תמונה מ"ס 2)

כשאתה קונה מאוורר הוא מגיע עם חיבור מולקס משלו או חיבור אחר מתאים. ואם לא אז אתה צריך להתחיל לקמבן ואני לא חושב שאתה יודע ל"קמבן" לפי השאלות שלך....

פורסם

איזה חאפריות

איפה עשו דבר כזה?

פורסם
  • מחבר

מאחר ולא קיבלתי הסבר פשוט איך לבצע את זה ולא רציתי להסתבך כבר קניתי פשוט מתאם שש פינים לכרטיס מסך (10 ש"ח בKSP) , כך שאוכל פשוט להוציא את המאוורר עם החיבורים כמו שהוא.

תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים