פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים זה באמת חיבור עקום.. זה נראה כאילו זה פשוט מולחם אחד לשני.אתה רוצה לוותר על המאוורר לגמרי? אם כן, לדעתי אתה יכול פשוט לתלוש את זה.אם אתה לא רוצה לתלוש, תנסה להשיג מתאם מולקס ל6 פין חדש ולחבר את הכרטיס מסך איתו.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר אפשר להוציא את זה בלי לתלוש אותו? אני מעדיף שהוא יהיה שמיש, אבל אם זה לא אפשרי אז לפחות שלא אצטרך לרכוש מתאם 6 פינים חדש...
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אם זה לא מתנתק במשיכה איזה ברירה אתה רוצה שתהיה לך חוץ מלחתוך את זה? גם אם אתה חותך את זה זה מאוד קל לתקן את זה עם חלפים ממולקס אחר. נ.ב רק עכשיו הבנתי שהיית ציני בנוגע "אחלה גאון אתה!" . חשבתי שהבעיה כבר נפתרה. קצר בתקשורת.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר נ.ב רק עכשיו הבנתי שהיית ציני בנוגע "לאיזה גאון אתה!" . חשבתי שהבעיה כבר נפתרה. קצר בתקשורת. אני חושב שזה מסכם הכי טוב את ה"תרומה שלך" לדיון הזה, אז תודה ואל תעזור לי יותר עם התשובות שלך. אם אתה לא מבין בכלל את הבעיה אני לא יודע למה אתה מרשה לעצמך לענות לאנשים... (ותוסיף על זה, אתה רק יוצא יותר ויותר גרוע)
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים כשתלמד להתנסח ולא תכתוב כמו דיסקלט ששואל שאלות סתמיות לאנשים יהיה פחות בעיה להבין למה אתה מתכוון.תעבוד על הגישה שלך.... אתה חוצפן ויהיר (מילא אם היתה לזה הצדקה).
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר RLM תודה על התשובות במידה ואני תולש את זה יש סיכוי שזה יפגע במתאם של ה6 פינים? שמת לב שזה שני חוטים ולכן לא רק למשוך את החוט השחור שמחובר לפין אלא גם את האדום שלעומת השחור לא יוצא דרך המולקס לצד השני?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר כשתלמד להתנסח ולא תכתוב כמו דיסקלט ששואל שאלות סתמיות לאנשים יהיה פחות בעיה להבין למה אתה מתכוון.אני מניח שאתה מתכוון לדיסלקט, תמשיך אתה מוציא לעצמך אחלה שם. ילד, סע לשלום כי ממני לא תשמע יותר
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר אם אפשר הסבר קצת יותר מפורט איך עושים את זה, זה מלופף או תפוס בצורה כלשהי כך שאי אפשר פשוט להוציא ולהחזיר.תודה!
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים שאני אבין?אתה רוצה להחליף את המאורר או מה?אם כן- אז תוציא את הכבל השחור עם הפין שמחובר מתוך המולקס ותזרוק לפח! (תמונה מ"ס 2)כשאתה קונה מאוורר הוא מגיע עם חיבור מולקס משלו או חיבור אחר מתאים. ואם לא אז אתה צריך להתחיל לקמבן ואני לא חושב שאתה יודע ל"קמבן" לפי השאלות שלך....
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר מאחר ולא קיבלתי הסבר פשוט איך לבצע את זה ולא רציתי להסתבך כבר קניתי פשוט מתאם שש פינים לכרטיס מסך (10 ש"ח בKSP) , כך שאוכל פשוט להוציא את המאוורר עם החיבורים כמו שהוא. תודה רבה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.