עבור לתוכן

צריך עזרה בניתוק מאוורר שמחובר ישירות במולקס של הספק (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מאוורר במארז, שלצערי כאשר החנות שהרכיבה לי את המפרט ראתה שחסר חיבור מולקס במקום לשים מפצל היא החליטה להעביר

את החיבורים של המאוורר ישירות דרך חיבור מולקס של הספק כך שאי אפשר פשוט לנתק אותו ולהחליף שזה מה שאני מעוניין לעשות.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות ובכל זאת איך אפשר להוציא אותו?

כאשר אני מנסה להוציא את המולקס של המאוורר כביכול, אני מבחין שהחיבורים שלו עוברים דרך עוד מולקס שפוצל כנראה (אני צריך להסתכל שוב לא ממש יודע איך להסביר את זה) וב"מוד" משמש גם כחיבור של המאוורר וגם כיציאת מולקס 4 פינים נוספת. אני מקווה שהייתי ברור שתוכלו לענות לי ללא תמונות אבל אם לא בכל מקרה אני מחר אפתח ולפי התשובות שיתקבלו, אם אצטרך, אצלם את הקונפיגרציה שנעשתה שם.

תודה רבה מראש!

פורסם

לא כל כך מובן

נראה לי תמונה תעזור

פורסם

אכן תמונה תעזור..לפי התיאור שלך הם חיבור את ישירות לספק זאת אומרת חשפו את הכבלים וחיברו ?

או שסדרך מפצל של מאוורר או רכיב אחר הם חיבור את המפצל של המאוורר עצמו ?

פורסם
  • מחבר

לא אין לו מפצל, אז אני מניח שזאת האופציה השנייה של חשיפת הכבלים ואיחודם למולקס אחד.

אני אעלה תמונות מאוחר יותר שיהיה יותר מובן...

תודה.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחריי פתיחת המארז ובדיקה יותר דקדקנית אני מצטער על ההטעייה, הכבל של המאוורר מלופף בתוך אחד מ4 הפינים של המולקס המחבר את הכוח דרך ה6 פינים לכרטיס מסך. משמע בכלל לא קשור לספק כוח אלא רק לחיבור של הכרטיס מסך שהוא נפרד אצלי וממנו יוצאים שני מולקסים (אחד לחיבור הכוח לכרטיס מהספק והשני למאוורר במידה ומחובר), עדיין בעייה שאני מעוניין להוציא תמאוורר, איך מבצעים את זה?

צירפתי תמונות שתוכלו להבין יותר תבעיה.

תודה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך מבצעים?! מושכים ומנתקים חחח לא בדיוק מדע טילים...

יש לך בתמונות מתאם 6 פינים לכרטיס מסך שאליו שירשרו מאוורר. תנתק את המאוורר ותחבר את המולקס של מתאם ה 6 פינים לספק כוח.

לא מבין ממש מה בדיוק הבעיה פה.

פורסם
  • מחבר

אחלה גאון אתה! תודה על העזרה...

אם היית מסתכל בתמונות היית רואה שהכבל של המאוורר עובר דרך הפינים של המולקס, שמתחבר לכרטיס מסך ולא הייתי נותן תשובה מתחכמת ומפגרת שכזאת...

אבל תודה!

פורסם

הממ... התמונה האמצעית באמת לא שמתי לב אליה (נראה שפין אחד יצא עם הכבל השחור מהחיבור המולקס של המאוור ונתקע במולקס של המתאם).

זה נותן באמת חיזוק לשאלה שלך, אם כי עדיין לא משנה דבר, אפילו אם זה לא היה יוצא היית יכול פשוט לחתוך את זה.

תתקע את הפין של המאוור שברח בחזרה במולקס שלו כדי שתוכל להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבאמת לא הבנת או לא קראת מה קורה בדיון הזה...

שום דבר לא יצא אני הוצאתי את הפין בשביל להראות איך זה מחובר כדי שיעזרו לי איך להוציא את שני החיבורים של המאוורר מהמולקס כי אני לא רוצה לחתוך שום דבר אלא רק להוציא תמאוורר. תודה בכל מקרה שניסית.

פורסם

נראה לי שבאמת לא הבנת או לא קראת מה קורה בדיון הזה...

שום דבר לא יצא אני הוצאתי את הפין בשביל להראות איך זה מחובר כדי שיעזרו לי איך להוציא את שני החיבורים של המאוורר מהמולקס כי אני לא רוצה לחתוך שום דבר אלא רק להוציא תמאוורר. תודה בכל מקרה שניסית.

:s05: הוצאת את הפין של המאוורר? WHY? ??? ??? נראה שחזרנו לקטגורית השאלה המטומטמת.

זה חיבור מולקס סטנדרטי של מאוורר. לא ברור בכלל מה היתה הבעיה - לא לי ולא לאף אחד אחר וזאת מכיוון שאתה ממציא בעיות שאינן קיימות. אלו סתם חיבורי מולקס סטנדרטים שמשורשרים אחד לשני, הם מחוברים כמו לגו.

בכל מקרה שמח שהסתדרת בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה מנסה לעזור אבל התשובות וההבנה שלך הזויות לגמרי, חבל תשאיר לאנשים שקראו את הנושא ומבינים בעניינים כאלה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע למה אני ממשיך בשיחה הזאת :lol: אבל בו תבדר אותי במה בדיוק ההבנה שלי שגויה או הזויה?

נסה לנסח מחדש מה היתה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

עזוב, מהתשובה הראשונה שלך כבר ראיתי שאין לך מושג ואתה לא מבין עניין ואני לא יודע בכלל למה אני עונה לך. כולם חוץ ממך הבינו מה אני רוצה רק היו צריכים עוד מידע במיוחד מאחר שבהודעה הראשונה לא היו תמונות. אל תבזבז את הזמן שלנו ותמשיך הלאה...

פורסם

אתה ממש טרול מדופלם... לא יודע איפה מוצאים אנשים כמוך.

אדיוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים