פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/4824-Rage הביקורת של יאצי.. כאמור לא היה ברור לי מה ההתלהבות הגדולה. הרי המולטי לא היה אמור להיות צד חזק מלכתחילה. וכל הסינגלים של ID היו יותר הדגמה גרפית למנוע שלהם ויכולותיו(כמובן שכיום זו גם הדגמה גרפית מוגבלת בגלל הקונסולות)-בשנות ה90 זה היה מספיק לעשות את זה ואנימציה של התכופפות לאויבים ויש לך GOTY material..אבל בסטנדרטים של היום? משחק חדש של ID? אני לא מצפה מהם לכלום חוץ מגרפיקה יפה.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים ראיתי שיצא איזה עדכון מAMD לדרייבר http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspxהעדכון הזה מטפל בבעיות הארטיפקטים ?
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים יש לי הרגשה חזקה של DLC קרב. כאילו עשו משחק, הורידו את ה 30% האחרונים ואותם נקבל כ DLC
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים המשחק מכר באזור ה 90 אלף עותקים למחשב - עלוב ביותר. האמת .. מגיע להם, על החלטות גרועות בד"כ משלמים.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים חבר'ה.. אני משתמש בדרייבר ה-PREVIEW של AMD.. ואחרי 20 דקות של משחק, פתאום רואים רק איזור תלת מימדי כזה.. אין את החדות של הדמויות והכל.. מה הבעיה?חשוב לציין שהדרייבר הרישמי שיצא, לא עובד בכלל עם המשחק.. כל ההרים והכל נבנים תמיד מחדש כזה..מה עושים?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים אני משתמש בדרייבר האחרון וכול המשחק ארטיפקטים לא משנה עם איזה דרייבר אני משתמש ... וניסיתי את כול התיקון ל CASH והדברים האלה שום דבר לא עוזר
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים תגידו.. באקדח שלי בטעות השגתי כוונת שהוא מחבר כזה לעין.. איך אפשר לבטל את זה?
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים כן, יש לך משקפת ב INVENTORY, אתה יכול לסמן שלא ישתמש בזה או פשוט לזרוק אותה. לא מבין למה זה מפריע לך, זה מאוד שימושי כשרוצים לירות במישהו מרחוק (עם Fat Mammas).
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים זה טוב למרחוק אבל מקרוב זה סיוט..ואיך אני מגדיר לא להשתמש בה? כי אין שום כפתור ללחוץ.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים לא זוכר, עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי. מקרוב לא צריך ADS, פשוט תשתמש בנשק בלי ללחוץ על עכבר ימני בכללי לא השתמשתי הרבה ב ADS, סוף סוף משחק שאפשר לשחק בו בלי החרא הזה.
פורסם 2011 בנובמבר 414 שנים תפעיל CATALYST AI על LOW ובלי TRIPLE BUFFERING.עדיין לא עוזרהמשחק הזה הפך לסיוט יש לי אותו כמעט שבוע ולא הצלחתי לסדר אותו כמו שצריך הכול מלא בארטיפקטים מעצבנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.