עבור לתוכן

Rage - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מסכים איתך קרירין

• תגובות 389
  • צפיות 39.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/4824-Rage

הביקורת של יאצי.. :xyxthumbs: כאמור לא היה ברור לי מה ההתלהבות הגדולה. הרי המולטי לא היה אמור להיות צד חזק מלכתחילה. וכל הסינגלים של ID היו יותר הדגמה גרפית למנוע שלהם ויכולותיו(כמובן שכיום זו גם הדגמה גרפית מוגבלת בגלל הקונסולות)-בשנות ה90 זה היה מספיק לעשות את זה ואנימציה של התכופפות לאויבים ויש לך GOTY material..אבל בסטנדרטים של היום? משחק חדש של ID? אני לא מצפה מהם לכלום חוץ מגרפיקה יפה.

פורסם

יש לי הרגשה חזקה של DLC קרב. כאילו עשו משחק, הורידו את ה 30% האחרונים ואותם נקבל כ DLC

פורסם

המשחק מכר באזור ה 90 אלף עותקים למחשב - עלוב ביותר. האמת .. מגיע להם, על החלטות גרועות בד"כ משלמים.

פורסם

חבר'ה.. אני משתמש בדרייבר ה-PREVIEW של AMD.. ואחרי 20 דקות של משחק, פתאום רואים רק איזור תלת מימדי כזה.. אין את החדות של הדמויות והכל.. מה הבעיה?

חשוב לציין שהדרייבר הרישמי שיצא, לא עובד בכלל עם המשחק.. כל ההרים והכל נבנים תמיד מחדש כזה..

מה עושים?

פורסם

אני משתמש בדרייבר האחרון וכול המשחק ארטיפקטים

לא משנה עם איזה דרייבר אני משתמש ... וניסיתי את כול התיקון ל CASH והדברים האלה שום דבר לא עוזר

פורסם

תפעיל CATALYST AI על LOW ובלי TRIPLE BUFFERING.

פורסם

זה לא מוריד מהאיכות?

פורסם

משחק סתמי שמזכיר את BORDERLANDS רק בלי התוכן.

פורסם

תגידו.. באקדח שלי בטעות השגתי כוונת שהוא מחבר כזה לעין.. איך אפשר לבטל את זה?

פורסם

כן, יש לך משקפת ב INVENTORY, אתה יכול לסמן שלא ישתמש בזה או פשוט לזרוק אותה. לא מבין למה זה מפריע לך, זה מאוד שימושי כשרוצים לירות במישהו מרחוק (עם Fat Mammas).

פורסם

זה טוב למרחוק אבל מקרוב זה סיוט..

ואיך אני מגדיר לא להשתמש בה? כי אין שום כפתור ללחוץ.

פורסם

לא זוכר, עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי. מקרוב לא צריך ADS, פשוט תשתמש בנשק בלי ללחוץ על עכבר ימני :P בכללי לא השתמשתי הרבה ב ADS, סוף סוף משחק שאפשר לשחק בו בלי החרא הזה.

פורסם

תפעיל CATALYST AI על LOW ובלי TRIPLE BUFFERING.

עדיין לא עוזר

המשחק הזה הפך לסיוט

יש לי אותו כמעט שבוע ולא הצלחתי לסדר אותו כמו שצריך

הכול מלא בארטיפקטים מעצבנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים