עבור לתוכן

C&C Renegade X-מוד לUnreal Tournament 3

Featured Replies

פורסם

יש להם משלוחים.

זוהי החנות הכי זולה נראה לי שיש בארץ למשחקי מחשב ומשחקים בכלל.

קניתי מהם כמה פעמים בלי שום בעיה או תלונה.

פורסם

אחת החנויות היותר טובות שיש בארץ, מחירים הוגנים וגם שירות טוב. יש להם 3 סניפים וגם אפשרויות משלוח שונות, אם אתה קונה במחיר גבוה אז הם גם מורידים את עלות המשלוח. אני קניתי מהם ביותר מ 600 שקל והיה לי שליח הביתה חינם :cool2:

בכל זאת הייתי ממליץ לך על GAMERSGATE, זול יותר ומוריד על MAX. סיים לי בשעה וחצי את ההורדה ועכשיו אני מתחיל להוריד מודים.

פורסם

חברים, בגלל שאמרתם שלוקח המון זמן לסדר את המשחק על המחשב - אפשר לשחק את המשחק בלאן? אני וחברים עושים לאן פארטי בקרוב, המשחק רלוונטי לנו? (בלי שחקנים מבחוץ הכוונה, שרת פנימי בלי תקשורת אינטרנט)

פורסם

לא חייב סטים.

דיגיטלי יהיה לך הכי זול.

אי אפשר פשוט להתקין את America's Army 3?

הוא חינמי

עריכה:

לא משנה. לא הבנתי שחייבים את UT3 המקורי בשביל מודים :-X

פורסם

ניראה מוד כל כך טוב, למה אין שרתים ואין שחקנים?

סיימתי להוריד את UT3, את המוד הזה ואת THE HAUNTED (וגיליתי שהוא קשה מאוד :o ), יש עוד המלצות? מישהו רוצה לשחק?

פורסם

המוד מצויין לא רק טוב.

הבעיה, כמו כל המודים ל UT3 היא שאין שחקנים ברשת כי אין כמעט פרסום/שיווק למודים הללו.

בלא מעט מקרים הם עולים על כמה משחקים מלאים שבגלל שיווק נכון מכרו הרבה.

אוטוטו ישוחרר בסטים הגירסה המלאה של The Haunted: Hells Reach מקווה שיהיו בו ערך מוסף מהמוד

למי שיש כאן UT3 שילחו לי בקשת חברות מתוך המשחק - simonsix

פורסם

חברים אשמח לקבל קצת עזרה, אחרי התקנת המשחק הוא פשוט לא עובד, זה מה שעשיתי:

התקנתי את העותק הישן שלי של UT3

עדכנתי ל2.1 (בלי טיטאן)

התקנתי את המוד בבטא החדשה ביותר (0.55 אני חושב)

הרצתי את המשחק, הוא עידכן את המוד במשך כמה שעות (הוריד לי קבצים על איזה 5 קב"ש, למה?!)

הפעלתי את המשחק שוב, הוא הקפיץ לי חלון SERVER CLIENT שכזה שרושם את כל השרתים בעולם (יש 2?!) ואת המפות, ולמטה יש לי אפשרויות של PLAY OFFLINE MAP EDITOR וכו

כל דבר שאני עושה חוץ מלהתחבר לשרת מהרשימה מוביל אותי לתפריט המשחק של UT3 בלי שום אזכור למוד

אם אני מנסה להתחבר לשרת מהרשימה אני שוב נכנס לUT3, אבל הפעם הוא מוריד (שוב על 5 קב"ש, במשך שעות כבר) המון קבצים שקשורים לרנגייד.

מה אני עושה לא נכון??

פורסם

זו אחת ההתקנות המציקות שנתקלתי בהן. לא מבין למה לא הכניסו את כל הקבצים מראש בהורדה הראשונה.

עדכונים איטיים בלי לראות את הסוף. פשוט חכה שיסיים לעדכן

פורסם

סוף סוף זה סיים הכל והצלחתי להכנס למשחק.

מישהו יודע איך אני מעביר מפות או בוחר הגדרות לשרת שאני מקים?

אפשר להוסיף בוטים בצורה כלשהיא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים