עבור לתוכן

מסך 27 אינץ'

Featured Replies

פורסם

ניסית לעבוד עם מסך כמו ה LG LD460 IPS עם כוון מתאים מהטווח המדובר? או שאתה מדבר מהנסיון עם מסכי הפוג'יקום?

ניסיתי עם מסך מעולה של פיליפס ושל פנסוניק לפני כחצי שנה.

לשימושים שאתה מתאר זה סביר בהחלט ולסרטים/גיימינג ללא ספק עדיף לאין ערוך.

לעבודה של ממש כמו תכנות, הנדסה, עבודות אוניברסיטאיות - זה לא ישים לדעתי.

פורסם

ההחלטה היא די בין שטח עבודה גדול לעומת מסך גדול.

נכון, אבל גם פה היתרון של מסך 27" במחיר שלו די מפוקפק, בגלל שתמיד אפשר בהרבה יותר זול לשים שני מסכים אחד ליד השני ולקבל הרבה יותר שטח.

ניסיתי עם מסך מעולה של פיליפס ושל פנסוניק לפני כחצי שנה.

לא יודע על איזה מסכים אתה מדבר, אבל נדיר שיש במסכים את אפשרויות הכוונון ש LG שמים במסכים שלהם. סתם לדוגמא, החדות האנכית והאופקית שיש ב LG משפר לאין ערוך את איכות הטקסט. שוב, לעבודות טקסט שאתה מדבר עליהן, מסכי מחשב מטווח קרוב בגלל גודל הפיקסל יהיו עדיפים.

פורסם

נכון, אבל גם פה היתרון של מסך 27" במחיר שלו די מפוקפק, בגלל שתמיד אפשר בהרבה יותר זול לשים שני מסכים אחד ליד השני ולקבל הרבה יותר שטח.

אתה צודק, אבל לפעמים הארגון של שטח העבודה נוח יותר על מסך אחד גדול מאשר שניים קטנים, אפילו אם השטח הכולל קטן יותר. הדוגמה הכי פשוטה: סביבת פיתוח שבה אני רוצה לראות כמה שיותר שורות קוד כמה שיותר ארוכות. פיצול החלון לשני מסכים לא נוח.

יש גם דוגמאות הפוכות: כשעובדים עם שני יישומים במקביל - שני מסכים זה דווקא נוח מאוד, כי זורקים יישום אחד על כל מסך. למרות שזה לא קריטי, כי יש מלא תוכנות (ובWIN7 זה כבר מובנה) שיודעות להצמיד חלונות לימין ולשמאל באופן דינמי.

פורסם

למרות שזה לא קריטי, כי יש מלא תוכנות (ובWIN7 זה כבר מובנה) שיודעות להצמיד חלונות לימין ולשמאל באופן דינמי.

עבדתי לא מעט עם מרבית התוכנות מהסוג הזה - לא מאוד אינטואיטיבי ודי מייגע בשימוש יומיומי לדעתי.

יתר על כן, במסך אחד גדול עדיין יש משמעותית הרבה פחות שטח עבודה "לשחק" איתו, אפילו אם התוכנות היו נוחות יותר.

פורסם

אישית, חי כמה שנים טובות עם ה2709 שלי ומרוצה מכל רגע... כל השטח עבודה הנוסף שיש לי עליו ממש עוזר

פורסם

אני בטוח שה 2709 מסך מצויין. כל מה שאני אומר זה שהגיע הזמן להתעדכן כמו שעשו מזמן בחו"ל. אם מישהו רוצה מסך גדול ואיכותי בעיקר למשחקים וסרטים, אז טלוויזיה 32" עם פאנל איכותי ולאג נמוך היא אופציה שבמחירים של היום אין משהו שמשתווה לה מבחינת יחס עלות תועלת.

פורסם

ללא ספק זה נכון כשזה בעיקר למשחקים וסרטים, ויושבים מספיק רחוק.

כשזה בעיקר לעבודות טקסט ו/או יושבים קרוב, על אף שזה אפשרי, ולחלק מהאנשים אפילו נוח, אני אישית חושב שזה עדיין לא נוח כמו מסך קטן וחד יותר.

פורסם

איפה אפשר לראות תצוגה של טלוויזיה 32" מחוברת למחשב"

פורסם

פשוט תלך לחנות שהיא בתצוגה, תתחבר עם לאפטופ ותשחק עם ההגדרות.

ללא ספק זה נכון כשזה בעיקר למשחקים וסרטים, ויושבים מספיק רחוק.

כשזה בעיקר לעבודות טקסט ו/או יושבים קרוב, על אף שזה אפשרי, ולחלק מהאנשים אפילו נוח, אני אישית חושב שזה עדיין לא נוח כמו מסך קטן וחד יותר.

מסכים לגבי המרחק ומדגיש את זה בכל פעם. ברור שממרחק קטן מדי זה בעייתי.

פורסם

אני מחפש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה.

הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין

אם יש מקום שיהיה אותו זה רק ב-notebookclub. כשאני בדקתי עדיין היה שם 2709 ולא מצאתי מקום אחר אחרי הרבה חיפושים. אתה מוזמן להתרשם אצלי, אם ת"א זה נוח לך. כנראה רק שלא השבוע, הרבה לחץ בעבודה.

ולדעתי האישית - עכשיו כשהמסך זמין כבר ב-3300 (אני קניתי ב-4K), זו בחירה מצוינת. אומנם יקר יותר, אבל משלב נהדר את כל הצרכים ממסך לחדר. בעיקר בעיקר למולטיטסקינג. לדעתי הגודל הראשון שבאמת אפשר להציב בנוחות שני חלונות זה לצד זה, בניגוד ל-2407 שבו השתמשתי עד לשדרוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים