עבור לתוכן

מה טוב יותר LG E2241TBN או Samsung 2333T?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאומת ה-LG למסמונג יש זמן תגובה איטי ב-6MS.... אז אני לא יודע

פורסם

1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום. הוסף לה את שמות הדגמים.

2. זמן תגובה, כמו כל נתון טכני אחר שמופיע במפרט המסך (למעט סוג וכמות החיבורים) הוא חסר משמעות וייטב יהיה אם לא תתייחס אליו.

3. מועבר לפורום מסכי מחשב.

פורסם
  • מחבר

נערכה הכותרת לבקשת האחראי!

ואם משהו יסביר לי מה טוב יותר לגיימינג (אני רוצה מסך FHD בעל 21.5-23 אינטש)

אני רואה שיש הבדל בין הפנלים אבל בכמה הוא יותר טוב?? אם אפשרת באחוזים זה יהיה נחמד (כרגע אני עם מסך benq t902hda ואני דיי מרוצה אבל הוא מיושן ורק 19 אינטש וחיבור VGA...)

פורסם

למשחקים נטו ה-LG יהיה עדיף בגלל זמן תגובה נמוך יותר (ידוע לגבי ה-TNים). אם יש שימוש בטקסטים - אינטרנט, מעבד תמלילים וכולי, או סרטים

הסמסונג יהיה טוב יותר בגלל זוויות הצפייה והטקסט החד יותר.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון המחשב מותאם ל-משחקים אבל אני רוצה גם לראות סרטים ולהיות באינטרנט כמו עכשיו לדוגמה אבל השאלה אם הסמסונג יוכל לשמש אותץי גם לגיימינג וגם לשמשוים כללים בלי להיכשל בגיימינג (ברזולוציה 1920-1080P)

פורסם

המון משתמשים כאן בפורום קנו את הסמסונג ולא שמעתי תלונות. עדיין 8MS זה מהיר יותר ממה שרוב בני האדם מסוגלים להבחין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!!!!!

המפרט: כולל המסך והקבל בנפרד:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1159

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68A-D3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪538

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪530

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 3 - מחיר: ₪23

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪128

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪275

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1100

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪101

מקלדת:

Wired Keyboard 200 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪36

עכבר:

Gigabyte GM-M6580 Mouse USB LAZER 1600 DPI 6 Button Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪40

רמקולים:

Logitech LS21

כמות: 1 - מחיר: ₪174

מסך:

Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪719

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4997

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4898 ₪

.3nq4pkrv] .3nq4pkrv

הכבל DVI עולה 40 ש"ח זה בנפרד

פורסם

1. זמן תגובה הוא נתון חסר חשיבות. בלי קשר לכך שהנתונים במפרט אינם אמינים ולכן לא יכולים להוות מדד להשוואה, כבר מספר שנים לא מבוטל שגם הפאנלים המתאפיינים בזמן תגובה "איטי" (VA ו-IPS) הם מספיק "מהירים" מהבחינה הזאת. מריחות, לאגים ושאר בעיות נוספות שייתכן שיש למסך ושעלולות להשפיע על החוויה במשחקים לא נובעות מזמן תגובה אלא ממכלול שלם של גורמים שלא ניתן ללמוד עליהם מקריאת המפרט היבש.

2. כל עוד אתה עובד ברזולוציה הטבעית של המסך טקסט ואלמנטים נוספים ייראו חד בדיוק אותו דבר על מסך המבוסס על פאנל TN או VA או IPS. מה שכן, במסכים גדולים יחסית ייתכן שדווקא לזוויות הצפייה יש משמעות גדולה יותר מכיוון שאם אתה משתמש בכל שטח המסך למשהו מלבד משחקים, אז זוויות הצפייה המוגבלות יחסית של פאנל TN עלולות להציק.

3. בכל מקרה, אין עדיף בצורה חד-משמעית. איזה פאנל עדיף זה עניין שהוא סובייקטיבי לגמרי. יש לפאנל cPVA יתרונות יחסיים על פאנל TN אבל לא לכל משתמש הם חשובים או מורגשים באותה מידה. לכן אין פה ממש נכון או לא נכון. תקרא קצת על ההבדלים בין סוגי הפאנלים כדי לנסות לקבל החלטה מושכלת עד כמה שאפשר.

4. אני באופן אישי הייתי ממליץ על ה-2333T, אבל כאמור זאת יותר דעה מכיוון שכל העניין סובייקטיבי לחלוטין. הסיבות לכך הן שאני מעדיף מסך עם זוויות צפייה רחבות יותר מאלו של פאנל TN ואני לא נתקלתי בביקורת שפוסלת מכל וכל את ה-2333T כמסך ל"גיימינג". את ה-LG E2241TBN אני לא מכיר אבל ככל הנראה מדובר על עוד אחד מעשרות דגמי המסכים מבוססי TN שאפשר למצוא בשוק והמבחינה הזאת ההבדל הכי גדול ביניהם הוא העיצוב החיצוני. אם יש לך אפשרות למתוח את מסגרת התקציב עוד קצת אז הייתי ממליץ על ה-U2311H של Dell שלדעתי "עדיף" (שוב הכל סובייקטיבי) על שניהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אני חושב שאני אלך על T2333 כי באמת כמו שאמרתה אין הבדל מאוד גדול בניהם אבל כן יש ביקורות טובות יותר על ה-T2333

^^ אני מת על האתר הזה!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים