פורסם 2011 בספטמבר 2914 שנים ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
פורסם 2011 בספטמבר 2914 שנים מטען לסלולארי חסר מדבקות ;D וברצינות, אנחנו לא מכירים אותה ולכן קשה להמליץ. מסאז\ספא או בושם יכול להיות נחמד לכל בחורה. (אם היא הייתה לוחמת אז 1+ על מסאז')
פורסם 2011 בספטמבר 2914 שנים אם יש לכם תמונות ביחד, להכין מסגרת ולשים שם את הטובות.בקשר למתנה- קשה לדעת מה הטעם שלה אבל תמיד אפשר לצרף בונבוניירה. ;D
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים נו, מתנה מושלמת: 0:20 21 22 23 פוצץ מדהים,אין לי מילים.אם זה מוד למשחק אז זה שוב מחזק את כל מה שאני אומר--מודיג הוא עתיד הגיימינג
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים זה קלאן מאתר גיימרסקרו והם קיימים כבר מעל לשנה ומוציאים כמעט תמיד סרטון לאחר כל משימה שלהם. באמת שיתוף פעולה מעולה. והמשחק הזה, כמו כל סדרת Operation Flashpoint, תומך בתוכן עצום של מודים ומפות. וממש קל לייצר שלבים ומשימות עם עורך המפות. רק מה, אם במשחקים הישנים של Operation Flashpoint קוד הרשת היה סביר, אז בסדרת ArmA הוא פושט זוועתי, וניתן לראות זאת לפי תזוזת הדמויות והאוביקטים בסרטונים. לסיכום, מתנה מושלמת לחייל משוחרר (trollface)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.