עבור לתוכן

Syndicate - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

9s8gup.jpg

Release Date: 2.21.12

Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Plot

2069 - No longer governed by politicians, the developed world is divided up into regions controlled by mega-corporations known as syndicates. These syndicates have revolutionized how the consumer interacts with the digital world. Since the consumer requires a device to access the world's data and control technology, they can do this in the blink of an eye via neural chip implant.

Civilians flocked to be "Chip'd" and enjoy all that their selected syndicate has been selected has to offer: housing, medical, banking, insurance, education, entertainment and jobs. One complete package. One complete lifestyle. In return, the syndicates gained unprecedented insights, and control, over the individual and their behavior. With little government oversight, business has become war. The syndicates will stop at nothing for ultimate market dominance.

At the first line of this war are the agents, the syndicate's bio-engineered and chip-augmented enforcers. They can breach anything in the wired dataverse, including their enemies, their weapons and the environment that surrounds them, making them the most efficient and deadly technological weapons in the world. Take on the role of Miles Kilo, Eurocorp's latest prototype agent, and embark on a brutal action adventure of corruption and revenge.

Gameplay

Players aren’t limited to the weapons in their hands. Through the DART 6 bio-chip technology implanted in their head, players can slow down time and breach the digital world around them to take down their foes using a variety of upgradable hacking mechanics. The game has been described as a "kind of mix between Crysis-style first-person shooter action and the clean sci-fi world of Mass Effect". A four-player co-op mode has been confirmed.

מתוך ויקי

סרטון ראשון: זה רע אם אני נהנה יותר מהמוזיקה מאשר מהgameplay?

Debut Trailer HD - Syndicate

פורסם

a bad deus ex with a touch of bad mirrors edge :yelclap:

אונס נוראי של משחק RTS מצויין באחד מהמפתחות הטובות ביותר שהיו איי פעם, בדיוק מה ש EA צריכים. אני נגד אונס ו ORIGIN זה חרא של דבר אז ניראה לי שכדאי לדלג. אחרי הפיצול של Starbreeze קשה לי להאמין שהמשחק הזה יהיה שווה משהו

פורסם
  • מחבר

אני נגד אונס

:lol:

פורסם

Oh Boy...

EA מכים חטא על פשע - גם מכתימים את שמו של אחת המותגים הכי ותיקים שלהם עם השטות הזאת, וגם מבזבזים למפתחת נהדרת כמו Starbreeze את הזמן.

ומעט יותר ברצינות - להגיד שהמשחק מעתיק מ-Deus Ex HR יהיה מצחיק (היות והמשחק נראה בשלבי פיתוח מתקדמים למדי),אבל הסגנון בהחלט נראה דומה, ואני לא בטוח שאנחנו באמת זקוקים לעוד Steampunk עתידני בשנה הקרובה.

Then again..אלא Starbreeze, וכמו ש-Riddick הפתיע את כולם כולל כולם, כך אולי גם המשחק הזה יפתיע ויהיה עמוק וראוי יותר ממה שהוא נראה בטריילר הזה...

פורסם

לא אמרתי HR, אמרתי DEUS EX, סדרה שקיימת הרבה מאוד שנים. תקרא טיפה על Syndicate ותיראה שמדובר ב RIP OFF ברור, גנבו מהסיפור, גנבו מה- GAMEPLAY ועודהרבה דברים דומים אחרים.

בקשר ל Starbreeze, החברה פוצלה לפני כשנתיים ורוב הדרג הגבוה עבר לעבוד בחברה חדשה בבעלות ZENIMAX. אלה שדאגו שרידיק ושאר המשחקים של החברה יהיו טובים עזבו ממזמן (למרות שהם עבדו על הפרוייקט הזה בתחילת דרכו).

מה שהם עושים עם המשחק הזה יותר גרוע ממה ש Insomniac עשו עם Resistance 3:

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/4728-Resistance-3

עריכה:

חשוב לציין ש SKRILLEX מלך ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה לא רע האמת

פורסם

הם צריכים לסדר את האנימציה של ההליכה ולכתוב את כל הטקסט מחדש כי הוא מפגר בצורה מפחידה :P

ניראה נחמד, חבל שהם הפכו את ה AI לכל כך מפגר בשביל ההדגמה, הייתי מעדיף ליראות את ה AI שבאמת יהיה במשחק. גם עם RAGE עשו את הדבר המפגר הזה ואני לא מבין למה...

פורסם

זה המשך למשחק של bullfrog? זה הsyndicate היחיד שהכרתי והוא היה פשוט מעולה.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Syndicate_(series)

אגב, syndicate המקורי בא הרבה לפני. Deus ex

פורסם

זה נראה כמו DXHR שהורידו לו את כל בלמי ההיגיון... אני מתגעגע למשחק שהוא פשוט דפוק (POSTAL וSS תגיעו כבר!)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ככל הנראה המפתחת של משחק הזה, starbreeze נוקטת בגישה חדשה לפיראטיות ולפיראטים עצמם - להציע להם עבודה

בידיעה שהתפרסמה ביום שישי שעבר נכתב כי בדיסק של המשחק (ששוחרר שבוע שעבר לחנויות) נתגלה קובץ nfo שידוע בעיקר כמתלווה לגירסאות פרוצות של משחקי מחשב.

בד"כ הקובץ מכיל גרפיקת ascii המזהה את קבוצת הפיראטים וכן הוראות איך לעקוף את ההגנה של המשחק. בקובץ של סינדיקייט ישנן ההוראות הבאות

1) הכנס דיסק למחשב

2) שחק :)

בקובץ ישנה גם הצעה לפיראטים להצטרף לתעשיית פיתוח המשחקים הלגיטימית - כולל רשימת כישורים נדרשים ודרכי יצירת קשר עם חברת srtarbreeze.

הקובץ נחתם בבקשה להתחשבות בעבודה שהושקעה במחשב לפני שמורידים את העותק הלא חוקי.

לפחות השורה האחרונה מזכירה לי את פניה דומה של מפתחת המשחק galactic civilizations (שלא היה מוגן בשום צורה מלכתחילה)

פורסם

שקלתי להוריד את הדמו ל- PS3.

לא לטרוח?

פורסם

שקלתי להוריד את הדמו ל- PS3.

לא לטרוח?

אתה רואה מה המשחק מציע נכון לעכשיו בדיוק כמו כולם, זאת החלטה שאתה יכול לקבל לבד ;)

פורסם

אני מאוד נהנה מהמשחק.. מאוד מזכיר לי קרייסיס כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים