פורסם 2011 בספטמבר 2914 שנים שלום לכולםהורדתי את ubuntu ואני רוצה להתקין אותו על דיסק-און-קי.אז צרבתי את ubuntu (קובץ iso) ועשיתי boot דרך הדיסק.עכשיו כשאני מנסה להתקין אני בוחר את הדיסק-און-קי ואז צריך לקבוע מחיצות איזו מערכת קבצים אני צריך להגדיר ואיזו נקודת עגינה?תודה רבה
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אתה צריך להתקין את זה על מחיצה מסוג Ext2 (זה עדיף אם זה USB), ישנם עוד סוגים אבל זה הכי פורקטי ל USB.כך בחשבון שמחיצה מסוג כזה תצטרך דרייבר מיוחד בכדי לקרוא אותה בווינדוס.בד"כ אתה לא צריך להגדיר נקודות עגינה זה קורה אוטומטית.בהצלחה.
פורסם 2011 בנובמבר 2913 שנים למה EXT2 היא ישנה מאודחבל סתם להמליץתבחר EXT4נקודת עגינה /ואם אתה ממש רוצה גם SWAP אבל לא חייב (תלוי כמה RAM יש לך)[אם כן תגריד מחיצה לוגית ושים בה מחיצה אחת ל SWAP ומחיצה אחת רגילה ללינוקס]בהצלחה
פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים דיסק פלאש הוא לא אופטימלי למערכת כזאת בגלל הכמות של כתיבות שמערכת הפעלה עושה למחיצת ה /. היא תהרוס את הדיסק דיי מהרלכן אם אתה רוצה מערכת הפעלה שלא לשימוש קבוע (סוג של כלי חירום) אני ממליץ אל EXT3 (לא ראיתי יתרון בולט ל 4 מעל 3). כדיי לאפשר שחזור מהיר יותר במקרה של בעיות (למשל : ה USB התנתק בזמן שהמחשב עבד)ב mount options תאפשר noatime אם אתה יכול - זה יקטין את הכמות של הכתיבות לדיסק בלי לפגוע בביצועים או משהואאל תשים בכלל מחיצת SWAP אל ה USB - היא תהרוס אותו מהר ביותר בגלל הכמות של הכתיבות. שתתמודד ללא SWAPאם אתה רוצה USB שיש לו אורך חיים נורמלי גם בשימוש קבוע יחסית, תשים בו מערכת הםעלה LIVE (כלומר - את ה iso עצמו) כדיי שלא יעשה כתיבות, אבל המערכת תהיה איטית יותר, תיקח הרבה יותר זיכרון, ולא תוכל לשמור בה תוכנות מותקנות וכו
פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים ראיתי שיש אופציה עכשיו להגדיר בunetbootin שאפשר לשמור שינויים על הDOK.האם זה מה שאתה מחפש?לא הייתי בונה על זה כעל מערכת הפעלה ראשית, אבל כLIVE USB משופצר, בהחלט כן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.