עבור לתוכן

משחק אסטרטגיה

Featured Replies

פורסם

למה כבר שנים לא מוציאים משחק אסטרטגיה אמיתי עם נשקים וכלים אמיתיים ולא כל מני כלים ונשקים דמיונים?

אני מחפש משחק אסטרטגיה כמו גנרל שרוב הכלים שם אמתיים יש משהו כזה היום או להמשיך לחק מגנר?

תודה על העזרה ושנה טוב לכולם

פורסם

יש את RUSE וWORLD IN CONFLICT שקצת יותר ישן אבל ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

ruse נראה אחלה יש משהו עם ניהול משאבים משהו יותר מפותח מרק שליחת עשרות כלי נשק והשמדת אוייב?

פורסם

לא שאני יודע. רוב משחקי האסטרטגיה ה"מציאותיים" יותר הם אסטרטגיה בזמן אמת.

שכחתי להוסיף גם את company of heroes שהוא גם נחשב ממש טוב ואת Dawn of Discovery.

פורסם

company of heroes משחק טוב מאוד. היה במבצע ב STEAM בסוף שבוע (כל 3 המשחקים) במחיר נחמד.

פורסם

כן היה ב10$. בטח יהיו עליו עוד מבצעים בסוף השנה ועוד על הרבה משחקים אחרים שהולכים לטחון את הכיס... :cool2:

פורסם

הסיבה היא שכל ה"מציאותיות" שבהם היא חרטא אחד גדול. חוץ מהגרפיקה והשמות של הדברים כמעט אין קשר בין המציאות לבין הטקטיקות במשחק. אז אם כבר הורסים את המציאותיות כדי שהמשחק יהיה טוב ומאוזן, אז למה לא ללכת עוד צעד ולעשות משחק כמו Starcraft 2 (או Warcraft 3)...

פורסם

Company of Heroes

תתקין לו את המוד המעולה הזה: Blietzkrig Mod

לדעתי מוד מאוד שמאוד מתקרב למציאות - והוא תמיד נמצא בפיתוח.

אם אתה מחפש משהו יותר עדכני - CoH: Modern Combat אמור לצאת... בעתיד... מתישהו

פורסם

אם אתה רוצה אסטרטגיה בתורות או יותר tactical turn base אז יש לך כמה משחקים ישנים כמו jagged alliance 2 בעם המוד שלו יש ים של נשקים מודרנים וגם מרגמות וגז חרדל (בתוך המשחק המקורי).

יש עוד משחק עם גרפיקה קצת יותר סבירה והרס מבנים שנקרא silent storm אני מעדיף את sentinels כי יש שם קצת יותר אינפורמציה על נשק ויש לך גם כסף לקנות נשקים חדשים. הבעיה העיקרית במשחק הוא שהAI איטי וחוץ מזה יש עליו starforce הידוע לשמצה וקשה להשיג אותו (לא חושב שיש גירסה דיגיטאלית) .

את ruse יש לי - קניתי באיזה 7.5$ במצבע ואני חושב שהוא קצת overhyped אבל די נהנתי מהsingle player . לא היה לי בדיוק ברור מה נותנים לי כל הruse ההתחלתיים וכו. לא שיחקתי במשחק הרבה . אני גם ככה לא חובב RTS . המשחק RTS ששיחקתי לפניו היה sins of a solar empire וגיליתי שלרוב השיטה הכי טובה לנצח היא להביא כמה שיותר ספינות קרב לבית של האויב והלך עליו.

בשני המשחקים בתורות שציינתי למעלה אפשר להגיד לחיילים לירות בראש של האויב (או ברגליים/ידיים אם זה מה שעושה לך את זה ) שזה יתרון מובהק. אני לא יודע מה מציאותי בשבילך אבל יש משחק אסטרטגיה שנקרא heart of iron שזה לפריקים של אסטרטגיה בתורות יותר גדולים ממני. אני לא כלכך יכול לסבול את המשחק כי אין בו action ויזואלי בדומה לcivilization - אין כלכך שליטה במה שיקרה בקרב.

פורסם

קראתי לא מזמן שאמור לצאת עוד המשך ל jagged aliance ההמשך יקרא back to action

משחק ממש טוב :xyxthumbs:

פורסם

קראתי לא מזמן שאמור לצאת עוד המשך ל jagged aliance ההמשך יקרא back to action

משחק ממש טוב :xyxthumbs:

הם עושים משחק RTS+pause בקרבות . אני לא אזמין מראש אני אחכה ואראה . הם נתנו לעשות לו preorder עם הרבה משחקי kalypso במחיר שערוריתי (100 דולר) . אני אומר שעדיף לחכות.

חוץ מזה יש גם remake לXCOM שנקרא xenonouts או משהו כזה וכל החברים שלי מחו"ל חוזרים על אותו הדבר שאמרתי להם - 30 דולר זה מחיר מוגזם בשביל חברת פיתוח לא נודעת ולשחק XCOM אני יכול היום אז אני לא מבין מה התמורה...

פורסם

אתה צודק לגמרי , wow הרס הכל ובליזארד מתעסקים כמעט רק בו וזה כנראה בגלל שהוא מכניס הרבה כסף.. Wc3 זה המשחק הכי טוב שהיה בתבל.

פורסם

W3 היא הסיבה שאין לי בגרות , ושכרגע אני במכינה :-)

פורסם

אם כבר אסטרטגיה - מישהו קנה את Company of Heroes במבצע האחרון? או עדין משחק בו?

פורסם

W3 היא הסיבה שאין לי בגרות , ושכרגע אני במכינה :-)

;D

שיהיה בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים