עבור לתוכן

בעיה בהפעלת אובונטו אחרי התקנה עם שלוש גרסאות שונות

Featured Replies

פורסם

ניסיתי על מחשב ישן להתקין גם את 10.4 גם את 11.04 וגם את הבטא של 11.10

ובשלושתם אחרי ההתקנה אני נזרק לשורת פקודה [bash w\e] ובפקודה exit האובונטו עולה. גם דרך wubi זה ככה.

ניסיתי לשנות בגראב שהוא לא ישתמש בuuid של ההארדיסק אבל זה לא עזר :nixweiss:

מה זה יכול להיות?

פורסם

מה קורה אם אתה מעביר את ה HD כמו שהוא למחשב החדש ומנסה לעלות שם ?

אם אתה מתקין במחשב החדש (אל ה HD מהמחשב הישן) זה עובד ? ואם אחריי זה אתה מעביר את ה HD למחשב הישן ?

יכול להיות שבגלל בעיה בהתקנה (משהוא ספציפי למחשב אוליי) הוא קבע שה CLI יעלה בברירת מחדל במקום הדסקטופ. ניסיתי לפניי כמה חודשים ubuntu אם unity והוא עשה שטויות דומות

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה שהמחשב לא ממש יכול להתפרק או משהו כזה כי הוא נעול...

ולא אני לא עושה את זה בלי רשות, פשוט זה בלגן

פורסם

ואם אתה מתקין לכונן חיצוני (USB) ?

פורסם
  • מחבר

צריך לנסות.

אין אפשרות אחרת פשוט לגרום לו לא להעלות את זה בכוח?

אין לי שם אינטרנט [רק מהפלאפון] וזה מחרפן

פורסם

למה כזה משנה לך שיהיה אובונטו ? אם אתה שואל אותי, זה אחד מהלינוקסים הכי גרועים שקיימים. תנסה fedora / opensuse / chakra / כל דבר אחר

פורסם
  • מחבר

אוקי, פתוח להצעות.

המחשב מיועד למשתמשי ווינדוס - דטס דה ביג פרובלם.

גם אנשים מבוגרים וכאלה שמגיעים פעם בחיים.

מה שצריך לעשות איתו זה להעביר קבצי mp3 ו עוד סוג קובץ ווידאו (משהו של מייקרוסופט, לא מוכר כ"כ) מהמחשב לדיסק און קי.

ככה שבעיקר צריך - שולחן עבודה פשוט ככל הניתן, "המחשב שלי", והוצאה באופן בטוח בצורה שדומה לווינדוס.

כל זה היה לי מאוד קל כי אני מכיר את אובונטו מעולה. (הגדרות הארדיסקים וגאדג'טים וכו...) אם למישהו יש הצעה נוחה שלא תצטרך אינטרנט כדי להגיע לכל זה אני אשמח לשמוע

פורסם

כל הפצת לינוקס. הדסקטופים הם אותו דבר, ההבדל המשמעותי יותר הוא בניהול וזה משהוא שרק אתה תתעסק איתו ולא המשתמשים

אני משתמש אם הדסקטופ KDE ויש בו את הפיצ'רים שאתה רוצה, אני דיי בטוח שיש (ושהם נראים פחות או יותר אותו דבר) גם ב GNOME

תחפש גם :

דסקטופ XPDE - דסקטופ של לינוקס (לא נפוץ, לא יודע כמה הוא עובד או לא) שאמור להיות חיקוי מדוייק של XP

מערכת הפעלה REACTOS - חיקוי של וינדוס בקוד פתוח, כולל תמיכה ב EXE וכו (עובד חלקית, הוא לא מריץ את כל מה שוינדוס מריץ, ואאל"ט הקטע של ה "הוצאה בטוחה" לא עובד)

פורסם
  • מחבר

Kde קצת כבד לו.

ובאובונטו התיקייה שמכילה את הדברים שיש במחשב שלי מגיעה ישר בהתקנה ואין לי מושג איך לעשות דבר דומה כשאין :(

אני אברר על ההפצות האחרות שנתת. תודה!

פורסם

במציאות KDE קצת כבד, אבל לא יותר איטי : הוא יותר כבד כי הוא יותר מנצל את המעבד ולוקח יותר זיכרון וכו, אבל נותן גם תוצאות טובות. אם יש בעיה בהגדרה של הכרטיס מסך, הוא יהיה כבד יותר משמעותית

אני מריץ KDE אל מחשבי P4 ו Celeron אם 1G זיכרון וזה עובד חלק לגמרי

פורסם

לא ממליץ KDE, זה אוברקיל.

Gnome 2 הפשוט והטוב.

או יותר טוב מבחינתי זה פשוט להוריד Xubuntu, זה 99% שיעבוד לך טוב.

פורסם

ב bash תקליד את הפקודה הבאה:

startx

ואם זה לא עולה, אז אתה תעלה לפורום את הקובץ הבא:

/var/log/Xorg.0.log

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר שעם הפקודה exit זה עובד...

בכל מקרה פעם באה שאני אבקר שם זה עוד חודש בערך. תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים