עבור לתוכן

PNY GTX570 - קצת חם לא ?

Featured Replies

פורסם

עשיתי בדיקה של 6 דקות ו-48 שניות בערך עם OCCT וזה מה שיצא:

hwmonitorsessioncapture.png

2011092320h25volt12.png

2011092320h25volt3.png

2011092320h25volt3.png

2011092320h25vcore.png

2011092320h25gpu1.png

2011092320h15gpu1.png

איך המעלות ?, המחשב נרכש ב-5.7.11 והתחיל לעבוד ב-7.7.11 (כי רק באותו יום קיבלתי אותו) דרך RSM.

** חשוב לציין שמדובר ב- PNY GTX570 **

אם יש בעיה - יש לי אחריות אני יכל ללכת אליהם.

פורסם

85 מעלות במאמץ מלא, לא הכי נעים אבל סביר בהתחשב בקירור reference ומהירות סיבוב המאוורר אצלך.

בדרך כלל משחקים לא מאמצים כמו OCCT ושאר תוכנות שיועדו להעמיס בצורה קיצונית.

לפרוטוקול הטמפ' המקסימאלית הרשמית ע"פ Nvidia לליבת gtx570 היא 97c

בכל אופן, ב 85 מעלות רשום בתמונה הראשונה כי מהירות הסיבוב של המאוורר עומדת על RPM 2650 (או 54%)

אני עם Sparkle gtx570 ואני יכול להעלות אותו עד 85% ב-MSI AfterBurner שם מתקבל 4140 RPM למאוורר (רועש אמנם).

ז"א, במידה ואתה עם קירור reference (או צד שלישי עם אפשרות שליטת מאוורר), תתקין MSI AB ושם ניתן להגדיר ידנית גרף של FAN / TEMP

תאפשר למאוורר להסתובב מהר יותר לפי מידת הצורך והעדפה אישית של יחס רעש \ טמפ', במקום להשתמש בפרופיל המקורי הדיפולטיבי של הכרטיס.

אה.. וחשוב לנקות אבק ! מה איתך, עוד מעט 3 חודשים עברו :P

פורסם
  • מחבר

כן אני צריך לנקות אותו, אבל תקשיב עכשיו שמתי אותו על 50% מאוורר באפטר בארנר ..

אבל רציתי לדעת שאם הוא מגיע ליותר מעלות הוא מעלה את המהירות של המאוורר או שתקוע על 50% ?

ד"א אני גם יכל להשים על יותר אבל השאלה היא אם זה יהיה טוב..

ועוד שאלה, איך אתה ממליץ לנקות את הכרטיס ?

בעיקרון חשבתי גם להזמין: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/376/accelero-xtreme-plus-ii.html?c=2182

השאלה אם זה יועיל יותר או פחות .. כי אני גם בעתיד מתכוון להוסיף למעבד קירור מים של XSPC, כדי שהמחשב קצת פחות ירעיש (יש לי כרגע V6)

פורסם

85C במאמץ האדיר של OCCT זה בסדר גמור, אני לא רואה איפה יש כאן בעיה. אני מניח שבמשחק טמפרטורות הליבה לא עוברות את איזור ה-73C. לגביי ניקוי, לחץ אוויר לכל איזור המאורר צריך לעשות את העבודה (לפחות בשנת העבודה הראשונה של הכרטיס). אחרי כל העבודת לחץ אוויר אפשר להכנס שניה ל-MSI AB ולהרים את המאורר ל-100% לכמה שניות שיעיף החוצה שראיות אבק.

פורסם

כן אני צריך לנקות אותו, אבל תקשיב עכשיו שמתי אותו על 50% מאוורר באפטר בארנר ..

אבל רציתי לדעת שאם הוא מגיע ליותר מעלות הוא מעלה את המהירות של המאוורר או שתקוע על 50% ?

ד"א אני גם יכל להשים על יותר אבל השאלה היא אם זה יהיה טוב..

אם הגדרת 50% ידני הוא אכן לא יעלה מהירות במידת הצורך. לא מומלץ.

לכן המלצתי לכוון גראף מאוורר \ טמפ' דינאמי (בדומה לפרופיל הדיפולטיבי של הכרטיס) רק שפה אתה יכול לשלוט בו כרצונך.

ב-MSI AB כנס ל Settings \ Fan, סמן "Enable user defined software automatic fan control" וכוון את הגרף שם.

2ibjnld.jpg

בכדי לוודא שההגדרה נכנסת לתוקף, בעמ' הראשי של MSI AB לחץ על הכפתור המשושה "user defined" המוטבע בצידה הימני של המסגרת

המקיפה את הסליידר של Fan Speed, כך שהמסגרת תהיה בצבע ירוק. סמן גם את "Auto" כך שהמנורה דולקת.

nnksuh.jpg

פורסם
  • מחבר

ואיך אתה ממליץ להגדיר אותו? מבחינת מהירויות ונתונים גראפיים?

פורסם

אני יאמר לך שגם אצלי הכרטיס עולה עד ל85 מעלות וזה לא רק בOCCT אלא גם בBC2 .

המעלות הם בסדר גמור במיוחד לקירור הזה, כל אחד עם כרטיס כזה אמר לי שכך המעלות גם אצלו.

פורסם

דברו כאן על ספריי לחץ אוויר לניקוי הכרטיס מסך (וכל רכיב חומרה). איזה מומלץ לרכוש? וכמובן משהו זול בערך 35 שח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים