פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים שלוםאני צריך מקלדת + עכבר + מארז + קירור למעבד I7 920 X58 1333שיהיו הכי שקטים שיש,אני רוצה שלא ישמעו את המקלדת \ עכבר כשאני לוחץ עלייהםכנ"ל שלא ישמעו את המארז ומה שבתוכואם יש דבר כזה ספק שקט תצרפו גםI7920X58 UD4GAINWARD GOLD 48706GB ram termaltek strke mxsome thermaltek 450WWD greeרוב תודות
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מארז:[..] ANTEC P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU ₪776ספק כוח:[..] SEASONIC 560W - 80 PLUS GOLD - MODULAR X-560 ₪640קרור למעבד:[..] NOCTUA NH-U12P SE2 ₪260קרור למארז:[..] NOCTUA NF-P12 120mm 1300rpm ₪89כמות:4הרכבת מחשב:[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2032מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר תודה,ענייתי בחלקים ואשמח לפירוטעלו לי כמה תהיות1) למה 4 מאוררים ? יש כפילות של הרעש שיוצא מכל אחד בנפרד וזה לא בדיוק משרת את המטרה2) שוב, אם כבר מארז ב700 שקל אז למה עוד להוסיף 4 מאוררים ?3) המאורר ששמת שקט, אין קירור יעיל למעבד ללא מאורר? רק הגוף קירור ?4) מה לגבי מקלדת ועכבר? תודה . : )
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים תודה,ענייתי בחלקים ואשמח לפירוטהספק פסיבי עד 140W כלומר בשימוש משרדי לא תשמע אותובמשחקים המאוורר יתחיל לעבוד אך על נמוךעלו לי כמה תהיות1) למה 4 מאוררים ? יש כפילות של הרעש שיוצא מכל אחד בנפרד וזה לא בדיוק משרת את המטרהנכנסת לדף הנתונים של המאוורר?מאווררים אלה יכולים להסתובב מ900-1300 RPM כאשר ב 900 RPM הם מפיקים פחות מ 13dBהמארז הזה אטום והוא חייב מאווררים, 4 כאלה על סטינג נמוך גם יאווררו ביעילות וגם יהיו שקטים2) שוב, אם כבר מארז ב700 שקל אז למה עוד להוסיף 4 מאוררים ?זה לא להוסיף, זה במקום המקוריים, noctua עושים את המאווררים בין הכי שקטים בעולם אם לא ה3) המאורר ששמת שקט, אין קירור יעיל למעבד ללא מאורר? רק הגוף קירור ?הקרור שקט, גם המאווררים שלו ניתנים לשליטה מה שיהפוך אותו לעוד יותר שקט, אם אתה רוצה לנסות להריץ קולר פסיבי קח את זהhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5839פרק לו את המאווררים והשתמש בהם למארז4) מה לגבי מקלדת ועכבר? אין לי המלצות, תמתין לאנשים נוספים או שתפתח נושא עץ בפורום ציוד היקפיתודה . : )
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים שאלה, הHD4870 שלך באמת כל כך שקט שאפילו רעש של ספקי כח שקלים יגביר את הרעש שיוצא מהמערכת?אני מוצא את זה קשה מאוד להאמין. חבל לזרוק כסף על ספק שקט לחלוטין במקום שקט מאוד ב-300 שקלים פחות.אגב אני לא מבין את ההמלצה על הD14, זה שמשהו נחשב לטוב ביותר עם מאוררים ממש לא עושה אותו הטוב ביותר בלעדיהם.אתה יכול לקחת קירור דיי בסיסי ולשים לו מאורר שקט במיוחד במקרה שכזה והרעש שלו עדיין יבלע בתוך זה שמפיק כרטיס המסך
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מי דיבר על הטוב ביותר? למרות שיש לו סיכוי טוב להיות כזהבאופן כללי שילוב של P183 וקולר נוקטואה נותן תוצאות מעולות כך שאין באמת סיבה לחשוב על משהו פסיביאלא אם אתה סופר אולטרה ג'מבו אקסטרה רגיש וגם אז זה לא יהיה הצעד הכי חכם כי עדיין יהיו מאווררים במארז (לא שתשמע אותם במצב U.L.N.A)לגבי ההערות על ה 4870 ובליעת רעש מסכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.